giv Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 (edited) Un program simplu pentru calculul ariei elipsei.Se introduce valoarea semiaxei a si b si apoi se calculeaza valoarea ariei.Thread original aici://removed//Pune link catre sursa/executabil, nu alt forum care necesita inregistrare Edited January 17, 2013 by M2G Quote
BogdanNBV Posted January 17, 2013 Report Posted January 17, 2013 Mie-mi pute a reclama la siteul ala al tau Quote
giv Posted January 18, 2013 Author Report Posted January 18, 2013 Mie-mi pute a reclama la siteul ala al tau Mie-mi pute a lipsa de respect si educatie din partea cui raspunde asa.Daca as putea atasa fisiere aici as face-oDaca le atasez pe sun site de fileshare linkul expira asa ca il pun degeaba.Iata sursa in vb.netPublic Class frmElipsa Dim PI As Double Dim aria As Double Dim raza1 As Double Dim raza2 As Double Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdCalc.Click PI = 3.14 raza1 = 0 raza2 = 0 raza1 = TextBox1.Text raza2 = TextBox2.Text aria = PI * raza1 * raza2 TextBox3.Text = aria If aria <= 0 Then TextBox3.Text = "Valoare semiaxe incorecta." End Sub Private Sub frmElipsa_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load End Sub Private Sub Button1_Click_1(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdIesire.Click End End Sub Private Sub Button1_Click_2(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles cmdIesire.Click End End SubEnd Class Quote