viralclick Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Cumpar LR 50 - 100 $ la 2 saptamani !Cine ma poate ajuta, astept PM .Multumesc Quote
blech Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 1. ai doar un post si nu cred ca ai voie sa postezi deja la Market2. esti mult prea nou ca sa aibe cineva incredere in tine3. sper ca nu esti personajul asta "ppdcas" se poate un admin sa-l verifice sa vada daca este acelasi penal? Quote
Zatarra Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 1. ai doar un post si nu cred ca ai voie sa postezi deja la Market2. esti mult prea nou ca sa aibe cineva incredere in tine3. sper ca nu esti personajul asta "ppdcas" se poate un admin sa-l verifice sa vada daca este acelasi penal?Checked. Nu e el. Cel putin nu din privinta IP-urilor.Sincer, nu stiu care dintre mods, tot da approve la shit-uri ca astea. Eu nu am dat approve la nimic sub 50 de posturi Quote
antraxx Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 Foarte tare mie mi s-a dat instant mesaj inapoi de la moderator NU AI 50 DE POSTURI NU AI CE CAUTA AICI. NU E TARABA .. bravo bai... vreau si eu pile la rst platesc in lr .. Quote
TheOne Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 Poate a fost o greseala de system nu cred eu ca aici e vorba de pile! Quote
antraxx Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 Naspa asta cu 50 de posturi nu am mai vazut pana acum asa ceva ... inloc sa facem ceva constructiv stau sa citesc posturi si sa dau reply .. Quote
TheOne Posted May 23, 2013 Report Posted May 23, 2013 Pai e ceva normal, asa oameni nu au incredere dupa putin timp pierdut p'aici, lumea te "vede" si poate sa aiba incredere in tine. Nu suntem la piata, vin toti si isi pun marfa pe taraba ! Quote