SLR Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Vand conturi steam cu cs 1.6, cz...3-4 euro paypal si wall play.pgl.ro cu 2 euro paypal si mai dau si niste root-uri daca vreti, 1€ paypalam cate steamuri doriti off: putem sa facem tranzactia cu orice moderator si ce vreti dvs., n-am venit aici sa pacalesc lumea, doar ca am nevoie de € paypal si n-am cum sa fac altfel rost... Quote
p3tru Posted January 21, 2013 Report Posted January 21, 2013 Te-am stricat afacerea, ma scuzi de interventie, dar de ce sa platim pentru ceva ce gasim moca?http://www.2shared.com/file/CdesxFI1/swall.htmlAi si setarile inauntru cu care sa joci.pentru inceput:Intrii in cs, apoi deschizi walu, dai load, apoi deschizi voiplay, intrii pe site, blabla connect gather, si cand iti apare sa te conectezi la gather, dai copy paste la adresa si parola, apoi o scrii in consola si intrii, astfel fara sa mai inchizi cs-ul dupa fiecare gather.Il activezi pe f9 Quote
SLR Posted January 22, 2013 Author Report Posted January 22, 2013 Al meu nu e cu punct, e un patrat albastru mare + numele jucatorului...si nu cred ca iti permiti sa deschizi un svchost.exe, nu stiu nu bag mana in foc ca ar fi keylogger ca nu am verificat, dar al meu nu e ca asta oricum nu-l folosesc, daca-l vrea cineva bine Quote
DaLykes Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 Dintr-o prostie de a mea, a ajuns la tot playzeek-ul wallul asta, ca doar eu cu inca unu il aveam. Quote
SKYNET32 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 eu ti l-am dat am zis sa nu il dai la nimeni da cn stie ce ai facut u cu el.... Quote
adryano26 Posted January 22, 2013 Report Posted January 22, 2013 dak iau 10 stem-uri cat ceri pe ele??? Quote