Jump to content

SKYNET32

Active Members
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SKYNET32

  1. SKYNET32

    CS GO

    Poate cineva sa imi imprumute un cont cu cs go pentru 3 saptamani pana imi intra banii sa il cumpar? Raman dator.
  2. si pretul ce e? nu e tot o informatie? e clar, miroase de la o posta ca e facatura
  3. " Pcbit.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea cu privire la informatiile prezentate pe site ca fiind corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile " Aveau si ei nevoie de niste reclama.
  4. Mersi frumos, chiar il cautam cateva zile.
  5. Din ce am citit si eu pe site ai de ales intre alea si informatica e obligatorie.
  6. As vrea si eu Antichamber, mersi.
  7. Nu mai tipa la noi te rog frumos. Daca tot esti asa darnic si te lauzi ca ai de unde trimite-mi si mie niste euroi pe paypal.
  8. Nu poti obtine un numar par adunand 3 numere impare. Oricum ai lua 2 numere suma lor o sa fie un numar par impar+impar=par Oricum am aduna obtinem un numar par care trebuie adunat tot cu un numar impar par+impar=impar Deci e imposibil indiferent de ordinea in care sunt adunate Singura solutie e daca folosesti zecimale 13.35+13.35+3.3 = 30 13.5+13.5+3 = 30 11.25+11.25+7.5 = 30 etc
  9. Ok du-te si cumpara-ti tu de la "baietii rai" cu 10$.
  10. Deja incepeti sa exagerati si o dam in offtopic, daca nu veniti cu oferte sau nu aveti de gand sa cumparati va rog sa va abtineti de la comentarii.
  11. Ultima data cand am verificat nu aveam nici o vacanta planificata prin Alaska si chiar daca cred ca am net si acolo. Pret nou: 60$ doar maine, 65$ dupa
  12. FAQs for GSA Search Engine Ranker Asta in legatura cu MAC address.
  13. Nu oblig pe nimeni sa cumpere, desi cum ziceam nu au cum sa isi dea seama ca nu sunt de fapt tot eu doar ca mi-am schimbat ip-ul, cine doreste PM. //edit tranzactia o facem printr-un moderator care e dispus sa ne ajute, sper ca ai incredere in el.
  14. Stiu ca nu am voie sa o vand, dar nu cred ca isi pot da seama, mai ales ca nu l-am mai folosit de luni bune, cel care o primeste poate sa pretinda ca sunt eu.
  15. paypal / bitcoin, de preferat paypal
  16. Vând GSA Search Engine Ranker Nu e furat e al meu, o pot dovedi pentru cei interesa?i. Pre?: 69$ paypal Dau primul userilor cu vechime ?i de încredere, dac? nu facem tranzac?ia printr-un moderator.
  17. 3k au dat numai de cand am intrat eu pe la 21:50
×
×
  • Create New...