sudobash Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 (edited) Pentru cei care doresc sa-si decodeze telefonul mobil in mai putin de 10 minute, recomand cu mare caldura - acest website . Nu pare el prea profesional dar baiatul este super ok, am decodat si eu un LG OPTIMUS ONE, 5 minute a durat toata treaba + ca se poate achita si cu PayPal, preturi mici.* rog sa nu se stearga, este topic informativ, poate unii dintre noi au nevoie. Edited January 24, 2013 by sudobash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dixongsm Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Ai un like de la mine pentru c? e?ti bine inten?ionat, doar atât, nimic mai mult!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Reclama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmihail Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Reclama?Fara dar si poate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 Exista si vaianta mai ieftina. Am comparat pretul celui de mai sus cu un site extern pentru o decodare Galaxy S. La el e 75RON, pe celalalt site de 19.99USD. Intr-adevar diferenta nu e mare dar se aduna. Plus ca pe site-ul extern ai o mica sansa sa iti recuperezi banii ( doar ei afirma asta, eu n-am testat ) facand o inregistrare si urcand video pe net atunci cand iti deblochezi telefonul. Partea buna ca decodarea de IMEI e mai safe decat celelalte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sudobash Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Eu v-am aratat aici ce am folosit eu si stiu 100% ca merge, alte siteuri pot da teapa.Este problema voastra ce faceti mai departe, eu v-am dat un sfat prietenesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Eu n-am vorbit din povesti. Serviciul despre care vorbeam l-am folosit pentru decodarea unui samsung Corby S3650. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romanu Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 E de treaba omu, chiar il recomand Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hancko Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 Multumim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drunnk Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 MultumimSe pare ca iti place sa dezgropi morti, cred ca vei lua o pauza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kay97 Posted March 22, 2013 Report Share Posted March 22, 2013 MultumimUngure, asta e topic vechi de 2 LUNI. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...