probux Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 E un site nou, din Lituania , daca nu ma insel.Idea e urmatoarea:Te inregistrezi, apoi trebuie sa-ti verifici contul1. Trebuie sa ai 1.50$ in cont (inviti 2 refferali + bonusul de inregistrare)2. Verifici paypal -> depui 3$Apoi pe fiecare refferal vei lua 0.60$ , pe masura ce inviti poti lua 0.75$ pana la 1$Reteaua e pe 5 niveleBanii de pe refferali se platesc lunar ca un salariu.Minimul de plata e $1 in PP. plateste instantMoney friendsMETODA MEA ! 1. Faceti cont aici : Get Paid to Signup2. Cumparati 50Inregistrari cu 5$ si bagati url de la profilul vostru de moneyfriends.Astfel veti face 50 x 0.60 = 30$.DOVADA PLATA : Bafta! Quote
daatdraqq Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Bine ca ai postat aci , in 2 zile probabil vor avea de facut plati de 15 k ,se vor prinde de vrajeala si vor retrage toate platile care rezulta din metoda asta ,inclusiv aia 30 ai tai . Quote
SticKyWoX Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Bine ca ai postat aci , in 2 zile probabil vor avea de facut plati de 15 k ,se vor prinde de vrajeala si vor retrage toate platile care rezulta din metoda asta ,inclusiv aia 30 ai tai .Are 1 post, probabil site-ul e al lui si e un fake, din moment ce cere $3 la confirmarea contului de PayPal. Quote
DanyHardMatrix Posted January 24, 2013 Report Posted January 24, 2013 Site-ul e neserios doar daca ma uit la grafica , nu mai vorbesc ca majoritatea membrilor sunt romani sau din lituania ( no ofence dar nici macar nu mi-am facut cont , doar am verificat) , si cel mai serios motiv : domeniu cumparat de la godaddy si inregistrat cu proxy privat , o firma serioasa o inregistra pe persoana juridica sau fizica. Si in plus site-ul nu are nici un certificat nimic. Quote
bodostyle Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Chiar daca vrei sa te inregistrezi fara refferal, pe Naudas koks , tot apari invitat de Cosma Alexandru:) Quote
Password007 Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Oricum e fake nu platesc astia mari in domeniu cu vechime si plateste un site abia intrat pe piata facut de un roman cu 2-3 scripturi luate de pe google. Quote
cybervu Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Chiar daca vrei sa te inregistrezi fara refferal, pe Naudas koks , tot apari invitat de Cosma Alexandru:)Asa este.. Indiferent cum te inregistrezi tot Cosma Alexandru apare ca referal... ceea ce este cel putin ciudat! Iar cei 3$ pentru confirmare ... Fiind prima postare personal il consider spam. Quote