xtmzone Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Va salut , lucrez la un proiect pentru facultate mai bine zis la un magazin virtual , si acum mi-au cerut sa fac cumva sa generez facturi din site . Adica in momentul in care s-a efectuat o comanda pe site , administratorul site-ului vede ce comanda s-a facut , si cumva ( nu stiu cum ... ) pe baza acelei comenzi sa se genereze o factura ... ! Nu cred ca mai are rost sa spun ce ar trebui sa contina factura . Aveti idee ce as putea sa folosesc ? Am gasit pe internet niste chestii interesante , dar sunt doar aplicatii desktop, nici una din aceste aplicatii nu am putut sa o folosesc impreuna cu baza mea de date ... ! Muntumesc mult . Quote
Dr.Milf Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 (edited) Baza ta de date cuprinde datele de facturare: datele clientului, produsele achizitionate + pretul, datele magazinului tau.Poti folosi, de exemplu fpdf pentru a genera o factura care sa cuprinda informatiile din baza de date. Eu asta am folosit, functioneaza destul de bine si nu e foarte complicat.Gasesti in link-ul de mai jos tutorial pentru a folosi fpdf.FPDFScript invoice: Invoice Edited January 25, 2013 by Dr.Milf Quote
zombynebunu Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Si pe mine m-ar interesa tot asa de o baza de date cu teste.Sa faca teste si sa ii spuna daca e raspunsul corect sau gresit..;)si sa fie punctat cumva .... cum este la drpciv ..... ce script e pt asta??? Quote
xtmzone Posted January 25, 2013 Author Report Posted January 25, 2013 Acolo cred ca iti trebuie JAVA ca sa iti poata face verificarile ... ! Stiu ca aveam eu prin calculator un script de genul acesta , o sa il caut si daca il gasesc ti-l dau ... ! Quote
GarryOne Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Iti dau un script de-al meu, pe care l-am folosit la un site in trecut. Trebuie doar sa-l adaptezi putin. Face exact ce vrei tu. Am folosit clasa dompdf.factura.zip 1 Quote
SticKyWoX Posted January 25, 2013 Report Posted January 25, 2013 Eu am facut un script care genera facturi in html, apoi le transforma cu ajutorul unei clase in PDF. E o solutie care consuma putin mai multe resurse, si e mai greu de facut, intrucat generarea pdf nu respecta intocmai continutul html. Dar dupa-aia e simplu de modificat.Daca nu te descurci cu ce ai acolo poti incerca si metoda asta Quote
Moderators Dragos Posted January 25, 2013 Moderators Report Posted January 25, 2013 Recomand mpdf. E usor de utilizat si modificat.mPDFExemplu de cod:<?phprequire_once('mpdf.php');$mpdf = new mPDF();$mpdf->WriteHTML('<b>Text boldat</b>.');$mpdf->Output();exit; Quote
xtmzone Posted January 26, 2013 Author Report Posted January 26, 2013 Multumesc tuturor pentru raspunsuri , sper sa reusesc cumva ... ! daca prin absurd nu reusesc , ma puteti ajuta unul din voi sa il pun pe un magazin virtual ? in functie si de timpul si chef-ul vorstru O zi buna. Quote