xtmzone Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Va salut , lucrez la un proiect pentru facultate mai bine zis la un magazin virtual , si acum mi-au cerut sa fac cumva sa generez facturi din site . Adica in momentul in care s-a efectuat o comanda pe site , administratorul site-ului vede ce comanda s-a facut , si cumva ( nu stiu cum ... ) pe baza acelei comenzi sa se genereze o factura ... ! Nu cred ca mai are rost sa spun ce ar trebui sa contina factura . Aveti idee ce as putea sa folosesc ? Am gasit pe internet niste chestii interesante , dar sunt doar aplicatii desktop, nici una din aceste aplicatii nu am putut sa o folosesc impreuna cu baza mea de date ... ! Muntumesc mult . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Milf Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 (edited) Baza ta de date cuprinde datele de facturare: datele clientului, produsele achizitionate + pretul, datele magazinului tau.Poti folosi, de exemplu fpdf pentru a genera o factura care sa cuprinda informatiile din baza de date. Eu asta am folosit, functioneaza destul de bine si nu e foarte complicat.Gasesti in link-ul de mai jos tutorial pentru a folosi fpdf.FPDFScript invoice: Invoice Edited January 25, 2013 by Dr.Milf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zombynebunu Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Si pe mine m-ar interesa tot asa de o baza de date cu teste.Sa faca teste si sa ii spuna daca e raspunsul corect sau gresit..;)si sa fie punctat cumva .... cum este la drpciv ..... ce script e pt asta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmzone Posted January 25, 2013 Author Report Share Posted January 25, 2013 Acolo cred ca iti trebuie JAVA ca sa iti poata face verificarile ... ! Stiu ca aveam eu prin calculator un script de genul acesta , o sa il caut si daca il gasesc ti-l dau ... ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Iti dau un script de-al meu, pe care l-am folosit la un site in trecut. Trebuie doar sa-l adaptezi putin. Face exact ce vrei tu. Am folosit clasa dompdf.factura.zip 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SticKyWoX Posted January 25, 2013 Report Share Posted January 25, 2013 Eu am facut un script care genera facturi in html, apoi le transforma cu ajutorul unei clase in PDF. E o solutie care consuma putin mai multe resurse, si e mai greu de facut, intrucat generarea pdf nu respecta intocmai continutul html. Dar dupa-aia e simplu de modificat.Daca nu te descurci cu ce ai acolo poti incerca si metoda asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Dragos Posted January 25, 2013 Moderators Report Share Posted January 25, 2013 Recomand mpdf. E usor de utilizat si modificat.mPDFExemplu de cod:<?phprequire_once('mpdf.php');$mpdf = new mPDF();$mpdf->WriteHTML('<b>Text boldat</b>.');$mpdf->Output();exit; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtmzone Posted January 26, 2013 Author Report Share Posted January 26, 2013 Multumesc tuturor pentru raspunsuri , sper sa reusesc cumva ... ! daca prin absurd nu reusesc , ma puteti ajuta unul din voi sa il pun pe un magazin virtual ? in functie si de timpul si chef-ul vorstru O zi buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...