say3er. Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Am o intrebare intrebatoare.Se castiga bani din SEO ? Daca da,cam cat ? Voi ce experiente ati avut ? Quote
hades Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Depinde:1) Iti gasesti clienti carora sa le prestezi servicii de optimizare.2) O faci pentru tine, investesti timp si bani in site-uri nisate, pe care sa le duci sus si apoi sa le monetizezi. Quote
Gonzalez Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 se castiga bine, intre 5000-20.000 de euro / luna, daca lucrezi la o companie. Quote
Password007 Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Gonzalez pentru asta tre sa muncesti ceva timp si nu sa astepti sa cada ceva din cer,cat despre sume sunt reale am un prieten care castiga binisor la o firma . Quote
say3er. Posted January 31, 2013 Author Report Posted January 31, 2013 La o firma din Romania se castiga bine ? Dar pe cont propriu? Quote
FiliBlox Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Ai putea sa incepi pe fiver sau freelancer. Poti castiga foarte bine. Quote
say3er. Posted January 31, 2013 Author Report Posted January 31, 2013 De unde pot incepe sa invat cum trebuie,SEO ? Quote
FiliBlox Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 In general gasesti tutoriale pe torrente TPB, FL, IH, si altele..Daca nici asa nu te descurci si youtube este o sursa buna de a invata. Quote
Vlachs Posted January 31, 2013 Report Posted January 31, 2013 Vrei sa oferi servicii din cate am inteles...Ei bine nu fa asta, invata sa faci pentru tine, decat sa ai clienti mai bine te impusti, iti iei tepe, dai factura, stres, raspundere si in caz ca vrei sa faci asta, sa eviti romanii, sunt cei mai nasoli clienti ever. Quote
zombynebunu Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 poate spune cineva unde se poate invata seo as vrea sa invatz SEO;) pe TPB gasesti tutoriale dar nush daca sunt bune acum le downladez... Quote
FarSe Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Eu nici acum n-am inteles exact ce dracu e SEO.. doar ca adaugi niste taguri,sau faci ca textul sa fie mai interpretativ? Si pentru atata tot se plateste atat de mult? dafuuuk... Quote
hades Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 ^Pentru unii atat e SEO. Astia-s aia care nu platesc pentru asa ceva. Ii gasesti pe pagina 43+ prin google. Quote
FarSe Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 Deci ce e pana la urma? (cateva cuvinte doar ^.^ ; citesc acum "SEO Secrets.pdf" de la SEOmoz,dar pana acuma n-am gasit ceva interesant/stiam deja asta,dar nu imi arata a SEO..) Quote
kiranom Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 dupa mine SEO nu este cine stie ce filozofie, oricine poate face SEO. in rest sunt doar inventii ca sa faca bajetii un banmotorul de cautare da rezultate dupa cuvintele tale cheie/titluri/continut si cuvintele folosite etc Quote
Cril Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 (edited) dupa mine SEO nu este cine stie ce filozofie, oricine poate face SEO. in rest sunt doar inventii ca sa faca bajetii un banmotorul de cautare da rezultate dupa cuvintele tale cheie/titluri/continut si cuvintele folosite etcDaca nu stiti ce vorbiti, macar nu mai umpleti forumu' de aiureli.Presupune in felu' urmator: Ai un magazin on-line si vrei sa vinzi cam ce vinde e-mag-ul. Sa ai si tu o cifra de afaceri impresionanta. Cum imi vinzi tu mie daca toate cautarile produselor tale imi afiseaza in primul rand pagina e-mag-ului si pe urma pe restu?Hai sa zicem ca e-magul baga bani de nu stii tu sa numeri in SEO si nu te poti pune cu ei, dar putem presupune ca te bagi pe o nisa accesibila si ai doar 2-3 concurenti. Cum faci tu sa le iei fata si sa vinzi aceleasi produse ca ei, cu toate ca oamenii poate investesc doar 50-100 euro/luna in SEO(adica un nimic)?Intradevar, oricine poate face SEO, cum oricine poate fi webdesigner sau lacatus mecanic daca invata si are macar o mica pasiune pentru ceea ce va face. SEO nu se face din 2 click-uri cum vand anumite persoane.Inainte sa spuneti prostii, ganditi.@ Are mare dreptate ce spune benny in legatura cu clientii romani. Aseara, unul din astia, mai avea putin si mi-o cerea si pe mama pentru 30RON/luna(suma propusa de el pentru foarte multe lucruri, printre care si "SEO" - nu detaliez, dar d-aia zic ca lumea ia in serios ce spuneti voi cu "oricine poate face SEO"). I-am zis ca mai bine ma duc sa lucrez in vreun depozit, ca oricum muncesc mai putin si castig mai mult decat as lua de la vreo 30 ca el. Edited February 1, 2013 by Cril Quote
Vlachs Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 SEO ca definitie este foarte simplu: titlu, content, tag-uri, sitemap, feed-uri, urls....Da, chestiile astea sunt basic dar SEO presupune sa stii multe trucuri care nu o sa ti le vanda nimeni intr-un ebook de 2$, ca sa fii intradevar bun(foarte bun) la cea ce faci trebuie sa testezi multe lucruri, sa stii ce sa cauti, SEO presupune o parte de analiza(cap-coada) care v-ar surprinde daca v-as spune ca nu sunt chestiile care le vezi in programe(2 click-uri si ai terminat).Daca vrei sa te apuci de SEO si sa oferi servicii altora...trebuie sa bagi bani in hardware/programe/host-uri/etc, trebuie sa faci multe teste pe banutii tai, testele trebuiesc facute in asa fel incat rezultatul sa nu fie alterat de vrun alt factor.E mult de munca dar plm, deja jumatate din romanie ofera "servicii seo", mai e loc si pentru voi ). Quote
daatdraqq Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 De exemplu RTV a cumparat reclama de la Facebook in valoare de 2 MILIOANE DE EURO , au obtinut 786.000 de fani dupa care Facebook s-a pisat pe ei si le-a inchis pagina . Ce Spun Oficialii RTV Despre Suspendarea Contului Quote
ilbr22 Posted February 1, 2013 Report Posted February 1, 2013 toata lumea se apuca de seo peste noapte, se chinuie doua saptamani, renunta, apoi isi vand serviciile pe bani grei, nu ? Quote