Jump to content
albertynos

Ardamax 4.01 FULL - Tested&Working

Recommended Posts

salut. am incercat sa'l configurez si pt mail si ftp... dar nu imi merge pt mail... pe mail imi zice ca "Failed to send test message. SSL problem" cand pun none in loc de SSL imi ajunge mailu pe yahoo dar cand infectez pe careva nu mai ajunge nici un log pe mail nimic... :-?? poate aveti voi rezolvarea la asta :P... multumesc anticipat

Link to comment
Share on other sites

Cu GMAIL merge, testat de mine acum cateva minute.

merge perfect pe gmail. mc pt pont... dar acum ma lovesc de alta problema :)) am instalat ardamaxul pe masina virtuala si ma tot bate la cap sa dezactivez antivirusul ca sa'mi creeze virusul.. dar nu e instalat nici un antivirus :-?? o rezolvare ceva?:D

Link to comment
Share on other sites

n-am niciun fel de experienta si caut un rat, din cate am inteles asta ar fi bun/perfect

toata treaba e ca nu am nici cea mai mica idee cum sa-l fac sa functioneze si restul partilor, ca am citit ceva tutoriale, gen sa-l pun pe un site de hosting si sa dau fisierul la restu'!

apreciez cine ar avea bunavointa sa ma invete sau sa posteze aici cel mai noob friendly tutorial/tutoriale pe care le stiti!

sper ca nu am incalcat nicio regula prin acest post! multumesc

ym: gamesstereoonline@yahoo.com

Link to comment
Share on other sites

Am reusit sa setez send log si pe e-mail si ftp, totul e ok. Insa nu imi dispare din start menu si din installed applications, chiar daca am selectat hiden pe toate in settings. O parere ceva ? Multumesc

Tu ai setat hiden, send log si pe e-mail si ftp serverul, ce ai tu in start menu este Ardamaxul tau ce l-ai instalat, dezinstaleaza daca vrei sa-ti dispara.

Eu am avut o problema ca la un moment dat, Gmail a sesizat ca s-a incercat logarea dintr-o alta locatie ( smtp din server )

Link to comment
Share on other sites

Salut,

File not found !Te rog sa imi dai si mie un pm daca reanoiesti linkul .

Link-ul este luat de pe site-ul oficial, deci cauta-l pe acolo, sau alt kit pe internet.

windows defender il vede ca trojan, si ii inchide serveul victimei :-(

Clar, este un hack tool la urma urmei, normal ca este detectat, de aceea trebuie cryptat, ca sa nu mai fie descoperit.

Numai Bine!

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu ce se intampla, am instalat serverul acum cateva zile pe un calculator, a functionat perfect cateva zile iar apoi a inceput sa de-a UFT server stopped atunci cand windowsul porneste, tin sa specific ca pe calculator nu este nici un antivirus iar windows deffender este pe OFF (win7 app) . O idee ceva sa nu mai de-a server stopped la inceput ?

LE : pt alt calculator cu win XP fucntioneza perfect acelasi server. Deci a functionat si pe acest sistem cu win7 cateva zile, apoi..stopped la start de win..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...