razvycule Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Salutare dupa cum spune si titlu as dori sa imi fac un forum dar nu free, vreau unul gen craiovaforum. As dori sa stiu daca pot face asta cu wordpress sau o forma simpla daca nu am alternativa, o sa merg pe varianta mai dificila dar pana atunci as vrea sa stiu cum pot face asta. Multumesc anticipat celor care isi pierd timpul ajutandu-ma! Quote
Sim Master Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Presupunand ca ai deja un domeniu si host cumparat poti alege unul din forumurile de mai jos. Tot ce trebuie sa faci e sa urci fisierele pe host iar apoi sa iti accesezi linkul si sa urmezi pasii pentru instalare.Variante gratuite:phpBBSMFVariante cu plata:vBulletinIPBDesigur, mai sunt si altele, dar cam astea sunt in top. Quote
Praetorian503 Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 Ai si uCoz.Dar tot wordpress prefer. Quote
razvycule Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 nu vreau ucoz sau alte ramuri si cum l-as putea face in wordpress? am posibilitatea? Quote
sandabot Posted February 4, 2013 Report Posted February 4, 2013 phbb e special pentru forumuri .Te chinui mult cu wp Quote
razvycule Posted February 4, 2013 Author Report Posted February 4, 2013 Multumesc mult mi-a fost de mare ajutor Phpbb:x acum ramane sa vad cum editez structura forumului si sa caut o tema draguta Quote
3mPtY Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Sa ai grija atunci cand creezi categoriile forumului sa ai in vedere permisiunile de useri. Eu am facut greseala sa ma gandesc la permisiuni dupa finalizarea forumului si mi-a luat cred ca 2 zile sa le fac de la cap la coada. Atunci cand creezi un forum/subforum/category sau chiar si link, te sfatuiesc sa copi premisiunile de la categoriile default de la inceput care ti le da phpBB dupa instalare. Apoi sa le stergi. Este doar un sfat, pentru ca eu m-am chinuit ceva pana le-am dat de cap ulterior. Quote