Jump to content
razvycule

Cum as putea creea un forum?

Recommended Posts

Posted

Salutare dupa cum spune si titlu as dori sa imi fac un forum dar nu free, vreau unul gen craiovaforum. As dori sa stiu daca pot face asta cu wordpress sau o forma simpla daca nu am alternativa, o sa merg pe varianta mai dificila dar pana atunci as vrea sa stiu cum pot face asta. Multumesc anticipat celor care isi pierd timpul ajutandu-ma!

Posted

Presupunand ca ai deja un domeniu si host cumparat poti alege unul din forumurile de mai jos. Tot ce trebuie sa faci e sa urci fisierele pe host iar apoi sa iti accesezi linkul si sa urmezi pasii pentru instalare.

Variante gratuite:

phpBB

SMF

Variante cu plata:

vBulletin

IPB

Desigur, mai sunt si altele, dar cam astea sunt in top.

Posted

Sa ai grija atunci cand creezi categoriile forumului sa ai in vedere permisiunile de useri. Eu am facut greseala sa ma gandesc la permisiuni dupa finalizarea forumului si mi-a luat cred ca 2 zile sa le fac de la cap la coada. Atunci cand creezi un forum/subforum/category sau chiar si link, te sfatuiesc sa copi premisiunile de la categoriile default de la inceput care ti le da phpBB dupa instalare. Apoi sa le stergi. Este doar un sfat, pentru ca eu m-am chinuit ceva pana le-am dat de cap ulterior.