zone_cs Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 (edited) Dau la schimb un script de trimis sms-uri personalizate (pe proba) de la un numar scurt gen 9932 pe 50 k loguri !Il dau si pe conturi orange , vodafone , sa fie pe abonament ca am nevoie de un domeniu!URGENT!Scriptul trimite sms-uri in orange, vodafone si cosmote! arnoldxTrimite sms cu ce text vrei tu si la ce numar vrei tu, daca vrei sa iti fac demo da-mi un numar! Edited February 5, 2013 by zone_cs Quote
EterNo Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 (edited) //edited Edited February 5, 2013 by EterNo Quote
arnoldx Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 @ arnoldx esti ungur? a editat dupa ce am postat ..nu sunt ungur Quote
mrreboot Posted February 5, 2013 Report Posted February 5, 2013 Sunt servicii free care ofera chestia asta gen:lleida.net web sms iti ofera credit demo, la fel ca si smsglobal.com Quote
zone_cs Posted February 5, 2013 Author Report Posted February 5, 2013 Sunt servicii free care ofera chestia asta gen:lleida.net web sms iti ofera credit demo, la fel ca si smsglobal.comEu ofer script sms-uri nelimitate, nu 4 sms-uri! daca vrei poti sa trimiti la de numere 100 deodata!fara restrictii... Quote
Password007 Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Il dau si pe conturi orange , vodafone , sa fie pe abonament ca am nevoie de un domeniu!Frate macar voi va ganditi cand luati un cont de abonament de la orange,vodafon etc?Daca e la vre-un om batran care nu poate/nu stie cum sa sune la firma de unde are abonamentul sa faca drumuri si sa demonstreze ca nu el a transferat creditul de pe abonament,poate lasati oameni pe drumuri,nemancati etc.Sfatul meu lasati-va de sporturi de genul asta. Quote