Aripipevant Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 (edited) De curand o cunostinta si-a lasnat un site cu totul diferit de alte standarde de genu`, as vrea si eu (mor de curiozitate) sa stiu daca pe voi va uimit cu ceva .. credeti ca va avea succes in viitor ? sau daca se merita timpul petrecut in fata calculatorului pentru a scrie articole.Site-ul este dedicat stiintei, culturi generale, media si asa mai departe. In prezent are 6 articole scrise care pe mine m-au surprins, mai ales ideea de a face asa ceva fara o analiza financiara.Voi ce credeti ? Invatasainveti.info – Afla lucuri noi din jurul tau. Edited February 10, 2013 by Aripipevant Cam am mancat litere :)
B7ackAnge7z Posted February 10, 2013 Report Posted February 10, 2013 Sincer s? fiu, nici nu ?tiam la ce s? m? a?tept. Citind descrierea, credeam c? voi vedea cea de-a 10 minune a omenirii. Dar... nu am r?mas decât cu uimirea întruchipat? într-un design banal cu articole „copy-paste”.
Aripipevant Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 Neah, articolele nu sunt copiate, fa diferenta dintre cele dupa edu si alea.P.S http://invatasainveti.info/brigazile-de-servire-in-spatiile-de-servire-necesarul-de-personal.html , chiar e copy-paste ? 1
B7ackAnge7z Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 (edited) Mega-metod? de a face un site cu con?inut unic:copii articole din manuale/ziare/PDF-uri sau naiba ?tie de pe unde;faci inten?ionat gre?eli gramaticale;publici articolul pe uimitorul web-site;...PROSHIT!Deci, ca s? nu zici c? sunt r?ut?cios, iat? ?i dovada — momentan sunt publicate 6 articole:Brigazile de servire in spatiile de servire – Necesarul de personalÎn restaurantele cu num?r mare de slaria?i ?i cu activitate complex? este necesar? organizarea muncii personalului în brig?zi de servire. Spre deosebire de restaura?ia tradi?ional? din str?in?tate, unde brigada de servire este dependent? de categoria de clasificare a unit??ii ?i de importan?a clientelei, în restaurantele române?ti structura acesteia se bazeaz? pe m?rimea ?i pe tipul ...Sursa:http://cdpress.ro/pageflip/2388/data/pages/2.swfConstruind cu un buget comunBugetul UE este baza implement?rii pentru aproape toate politicile europene prezentate în detaliu în aceast? agend?. Gestionarea acestor bani publici este o responsabilitate important?. A?adar, cum este cheltuit bugetul UE? Cu un buget anual de 141,9 miliarde de euro în 2011, UE trebuie s? g?seasc? un echilibru între solicit?rile concurente de alocare a acestor bani.Sursa:http://ec.europa.eu/consumers/europadiary/docs/europa_diary_ro.pdfBanii pun lumea in miscareCe bani ai în buzunar? Milioane de europeni au o singur? moned? – euro – care este acceptat? în multe ??ri din Europa. În ultimii 10 ani, am asistat la cele mai mari schimb?ri de moned? din istoaria continentului, 17 din cele 27 de ??ri ale UE adoptând euro ca moned? oficial?. Putem asftel folosi ...Sursa:http://ec.europa.eu/consumers/empowerment/docs/agenda_ro_2010.pdfCum sunt adoptate legileE este o aren? politic? în care se fac propuneri, se ap?r? interese si se ob?in compromisuri. Din acest punct de vedere, procesul de luare a deciziilor la nivel european este similar politicii la nivel na?ional. S? luam, de exemplu… Pachetul telecom O data cu cre?terea utiliz?rii internetului ?i a altor tehnologii noi, mul?i oameni ...Sursa:Cum sunt adoptate legile - European CommissionSansa de a avea o influentaIndiferent de ceea ce crezi despre politica, adevarul este ca aproape tot ceea ce te influenteaza este guvernat de legi stabilite in cadrul procesului politic, de aceea este foarte important sa participi la luarea deciziilor. Exercita-ti dreptul la vot atunci cand il dobandesti – la alegerile locale, nationale si europene. Chiar si in cemocratiile de ...Sursa:Uniunea European? pe scurt - European CommissionParlamentul EuropeanParlamentul European – vocea poporului Parlamentul European reprezint? vocea poporului. El adopta legile europene împreun? cu Consiliul Uniunii Europene. Parlamentul are ?i rolul de a realiza o inspec?ie democratic? ?i de a dezbate public toate aspectele legate de activitatea UE. O dat? la cinci ani, ceta?enii cu drept de vot din toat? Uniunea European? i?i ...Sursa:S? potrivim piesele - European Commissionps. Uitasem s? scriu despre faptul c? po?i înlocui literele române?ti (????) cu turce?ti (????) sau latine (SsTt) pentru a ob?ine texte unice. Edited February 11, 2013 by B7ackAnge7z
p3tru Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 ii de toata obisnuinta al unui site din zilele noastre, in alte cuvinte de incepatori, script basic, se incarca prost, aceleasi articole si texte ca peste tot, nimic nou... bagati pl...brb, am control de la itm
Aripipevant Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 Un ?ut în fund, un pas înainte si via?a merge mai departe.@B7ackAnge7z, ?tiu de acele post?ri ?i deasemenea ?tiu c? pe "uimitorul web-site" nu au fost copiate ?i p?rerea ta contra e bine venit?. @Geko, s? ?tii c? nu mam c?*at pe mine s? descriu un simplu site.
B7ackAnge7z Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 @B7ackAnge7z, ?tiu de acele post?ri ?i deasemenea ?tiu c? pe "uimitorul web-site" nu au fost copiate ?i p?rerea ta contra e bine venit?. Scuze, dar se pare c? nu am prins firul: tu afirmi în continuare c? articolele de pe invatasainveti.info nu au fost copiate?
Aripipevant Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 Nu afirm asta, articolele NU au fost copiate de pe site-urile date de tine mai sus, sunt luate din c?r?i.
B7ackAnge7z Posted February 12, 2013 Report Posted February 12, 2013 Nu afirm asta, articolele NU au fost copiate de pe site-urile date de tine mai sus, sunt luate din c?r?i.?i atunci cum po?i spune c??o cunostinta si-a lasnat un site cu totul diferit de alte standarde de genu`, as vrea si eu (mor de curiozitate) sa stiu daca pe voi va uimit cu ceva .. credeti ca va avea succes in viitor ? sau daca se merita timpul petrecut in fata calculatorului pentru a scrie articole.Neah, articolele nu sunt copiate?i da, afirma?ia „articolele NU au fost copiate de pe site-urile date de mine” nu este altceva decât o nou? poveste cu zmei, balauri ?i zgrip?uroaice. Sau vrei s? spui c? cei de pe europa.eu tot au copiat textele din c?r?i?Nu te sup?ra, dar dac? nu ai fi venit cu elogii aduse acestui site ?i nu scriai acele bra?oave, probabil nici nu intram pe aici s?-?i stric buna dispozi?ie ?i s?-mi creez o impresie negativ? despre tine ?i site-ul t?u. Nu m? în?elege gre?it, nu am nimic cu tine ?i cu ceea ce faci, ?i nicidecum nu vreau s?-?i provoc vreun r?u, îns? nu-mi plac persoanele ce mint verde-n fa?? ?i încearc? s? demonstreze c?, totu?i, laptele e de culoare neagr?.ps. Dac? dore?ti, propun s? continu?m discu?ia pe privat — cred c? a?a ar fi mult mai pl?cut pentru ambii.