Matt Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Agen?ii Biroului Federal de Investiga?ii (FBI) din Statele Unite ale Americii descarc? de pe internet filme ?i seriale piratate, scrie blogul Torrent Freak, care sus?ine c? a intrat în posesia unor date care atest? acest lucru.Ei sus?in c? au descoperit o serie de adrese IP care sunt înregistrate la una dintre diviziile FBI cu ajutorul companiei ScanEye, care monitorizeaz? BitTorrent.Cei de la Torrent Freak prezint? ?i o list? de filme ?i seriale desc?rcate de presupu?ii agen?i FBI. Printre acestea se num?r? episoade din seialele "The Good Wife", "Dexter" ?i "Homeland".Iat?, mai jos, lista complet? publicat? de c?tre cei de la Torrent Freak.Sursa Gandul Quote
Matt Posted February 11, 2013 Author Report Posted February 11, 2013 Acum macar stim ce clasa de ipuri au astia Quote
blech Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 daca nu au downloadat P0RN tot degeaba... Quote
Vlachs Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Pai logic ca descarca torrente ca sa aiba acces la lista cu peers/seeders, cum cacat cred astia de la gandu ca se monitorizeaza ip-urile de pe un torrent. Quote
Nytro Posted February 11, 2013 Report Posted February 11, 2013 Pe noi nu ne viziteaza [TABLE=class: tborder, width: 90%, align: center][TR][TD=class: tcat, colspan: 2, align: center]IP Address Search for IP Address: "153.31" [/TD][/TR][TR][TD=class: alt1, colspan: 2]153.31 : Could Not Resolve Hostname[/TD][/TR][TR][TD=class: thead, colspan: 2]Post IP Addresses[/TD][/TR][TR][TD=class: alt2, colspan: 2]No Matches Found[/TD][/TR][TR][TD=class: thead, colspan: 2]Registration IP Addresses[/TD][/TR][TR][TD=class: alt1, colspan: 2]No Matches Found[/TD][/TR][/TABLE]A, pula, am uitat ca am sters IP-urile... Quote