FiliBlox Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 (edited) Salut, a-ti mai cumparat sau cunoasteti cineva care a cumparat de pe site-ul Oferte zilnice cu pana la 90% reducere | Promotii Zumzi ? Vreau sa stiu daca sunt seriosi. Am vazut ca isi fac reclama si prind adssense, facebook.Daca nu, i-mi puteti recomanda un site in genul acestuia ? Raman dator. Edited February 13, 2013 by FiliBlox Quote
Play4Fun01 Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 (edited) Am comandat eu de cateva ori de pe zumzi. Da, sunt seriosi. Nu am avut nici o problema cu ei.Am comandat de obicei vouchere pentru diverse restaurante, si de cateva ori produse cosmetice si prostii de genul, pentru prietena-mea.Dupa ce platesti, in maxim 5 minute primesti voucherul.//edit: totusi iti recomand sa ai grija la ofertele de genul asta, in cazul in care produsul/produsele sunt mai scumpe. Nu stii niciodata ce-ti poate trimite persoana respectiva. Vanzatorii sunt verificati de catre cei de la zumzi (cel putin asa mi-a spus o tipa cu care am vorbit cand am mers undeva cu o oferta din asta). Cica vine un reprezentant la tine ca sa vada ce oferi, sa-ti arate oferte similare, etc...deci ei verifica, dar pana la urma nu pot ei sa iti garanteze ca tu nu cumperi un ceas fake (fac strict referire la produsul de mai sus, dar se aplica si la altele) .In schimb cu voucherele de la restaurante, manichiura, cosmetica, stomatologie, etc nu am avut absolut nici o problema nici eu nici prietena-mea. Totul a decurs perfect. Edited February 13, 2013 by Play4Fun01 Quote
Pacalici Posted February 13, 2013 Report Posted February 13, 2013 Si eu am folosit cateva site-uri de genu. Nu retin exact dar pot cauta in mail daca vrei neaparat numele lor. La fel, am luat vouchere pentru chestii cu preturi mici. N-am avut probleme. Quote