aaa1 Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ce se intampla pe rst, de tot stergeti postarile?Am scris azi un mesaj si nu mai il gasesc.Macar dati-l la gunoi si inchideti topicul daca am incalcat vreo regula si motivati gestul act voastre.E jenant si arata lipsa de colegialitate sau durere in pula pe scurt fata de proprii participanti.Daca se mai intampla imi caut alt forumMultumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Ce se intampla pe rst, de tot stergeti postarile?Am scris azi un mesaj si nu mai il gasesc.Macar dati-l la gunoi si inchideti topicul daca am incalcat vreo regula si motivati gestul act voastre.E jenant si arata lipsa de colegialitate sau durere in pula pe scurt fata de proprii participanti.Daca se mai intampla imi caut alt forumMultumescNu stiu cine a avut tupeul sa il stearga dar poti totusi sa iti cauti alt forum ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 https://rstforums.com/forum/65518-confirmari-de-genuine-de-la-microsoft.rstFumezi multe plante in ultima vreme?Si ce sugestie vezi tu acolo? Ala e post de ajutor, nu de sugestii. Postul a fost mutat, nu a fost sters. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 20, 2013 Report Share Posted February 20, 2013 Eu l-am mutat. Iti dadeam si warn dar mi-a fost lene.Categoria aceasta este pentru sugestiile PENTRU FORUM, nu pentru voi.In descrierea categoriei apare:"Vreti un forum mai bun? Orice sugestie din partea voastra va fi analizata. Doar sugestii pentru site/forum." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa1 Posted February 21, 2013 Author Report Share Posted February 21, 2013 Aveti dreptate.Era prea mic scris si nu vazusem.Scuzele mele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Specia Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 poate ca l-a sters adminul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...