DRA4KE Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Salut care credeti ca ar scoate mai mult profit, un salon de masaj erotic in zona Bucuresti-ului,sau videochat ? Quote
Graphik Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Cu videochat ul cred ca esti mai linistit. "salonul de masaj erotic" stie toata lumea ce e de fapt...si ca realitatea e alta. Asa macar nu risti sa ai vizitatori neasteptati care nu suna si nu bat la usa, intra direct Quote
FiliBlox Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 VideoChat, dar sa bagi fetitele pe america ca pe videochaturi romanesti nu prea castigi. Quote
djpliku Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Videochat, e mult mai ok.Usor faci 100 milioane/luna pe cuplu.Daca ai cuplu. Quote
franxu Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Videochat in cuplu, dar nu pe live jasmin. Quote
djpliku Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Videochat in cuplu, dar nu pe live jasmin.Pai unde altundeva franxu ? daca nu pe LJ ?Acolo e cel mai mult trafic, sunt curios unde altundeva ??Sau cu splitcam pe vreo 2-3 siteuri ? Quote
Marcusul Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Ce site-uri ar fi recomandate pentru treaba aceasta? In cuplu am vazut ceva suma interesanta, se poate recomanda un site? Sau daca nu de cuplu, banalul videochat pt femei? Va rog un PM, nu cer neaparat gratuit. Quote
M4T3! Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 De unde stiti voi cat de lejer se pot face banii prin videochat in cuplu? Dati mai multe detalii...siteurile, etc.Ca le pun pe alea 2 de la avatar si cu mine Quote
djpliku Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 De unde stiti voi cat de lejer se pot face banii prin videochat in cuplu? Dati mai multe detalii...siteurile, etc.Ca le pun pe alea 2 de la avatar si cu mine Lucrez ca si cuplu.Si crede-ma se fac bani.Sunt curios pe ce alte siteuri merge mai ok... Daca citesti franxule, raspunde-mi si mie te rog,Ce site-uri ar fi recomandate pentru treaba aceasta? In cuplu am vazut ceva suma interesanta, se poate recomanda un site? Sau daca nu de cuplu, banalul videochat pt femei? Va rog un PM, nu cer neaparat gratuit.Am cateva site-uri, vb in PM daca esti interesat.Te pot invata si cum se procedeaza pe mai multe deodata, contra cost evident. Quote
laurmarian Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Eu zic videochat. Salonul de masaj nu este atat de profitabil precum videochat-ul, unde dupa un anumit timp, dupa ce pui la punct studioul + "angajatii", poti sta mai linistit Quote