Jump to content
Maximus

Internet prin Stick !

Recommended Posts

Chiar daca prin diverse metode ai reusi sa blochezi partea aia din fisierul executabil, 100% n-o sa ajute cu nimic, intrucat este doar un front-end, iar cei de la ISP sigur au o contorizare mult mai buna direct prin serverele lor.

Am zis ca poate exista vreo metoda sa prostesc monitorizarea aia ... :D Mersi pentru raspuns !

Link to comment
Share on other sites

Ne trebuie mai multe detalii despre functionarea sistemului. Totusi nu cred ca ISP-ul e asa prost sa nu contorizeze calumea traficul... probabil ca stick-ul face un request pe serverul lor si el ii transmite datele(contorizarea se face pa marimea datelor transmise)... ma indoiesc ca te lasa pe seama pc-ului tau contorizarea.. :-?

Link to comment
Share on other sites

Internetul ala prin stick este similar cu telefonul mobil,singura diferenta ca telefonul transmite ,,voce" si stickul date.SIM-ul din stick contine informatii referitoare la client si contractul pe care il are cu compania de internet,nimic altceva,restul se produce in centrala telefonica,sau server daca va place mai mult termenul.

Daca reusiti sa clonati sau sa schimbati certificatul de securitate poate obtineti mai mult dar cineva va plati ce consumati voi cu siguranta.

Mai simplu spus ce vreti voi nu se poate.

Link to comment
Share on other sites

Nu poti manipula vb de lucruri sfinte :)) (nu spun ca nu se poate,totul este posibil dar trebuie sa fii un ninja expert deci oameni de rand nu au nici o sansa )

Eu am un stick vodafone usb stick k3565-z fara abonament si il incarc cu 10€ si am 7 zile pot sa fac ce vreau pe net fara limita.

Link to comment
Share on other sites

Eh,nu vorbesc de lucruri sfinte,.....,,cable modem" ...am cablu in scara lasat de companie,scanez,gasesc certificate piratate,le clonez,si impart eu din Madrid cu ala din Valencia acelasi contract,sau eventual fac schimb cu ala din america Latina care este pe aceeasi companie.Folosesc un modem neutru Motorola.Certificatul meu de securitate,sau cum se numeste in RO,este identic cu al unui client real,si eu am datele lui,nu si numar de telefon,ma refer doar la transfer date.

Nu am de gind sa deschid un astfel de subiect pe un forum romanesc,asa ca pentru detalii PM,dar mai bine nu,pot pune niste linkuri in spaniola si cine vrea si pricepe ok,cine nu,...chiar nu sint interesat sa-l bag in lumea asta.

,,cable modem" spune tot,restul este google pur si dur.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...