Nytro Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 [h=1]Primul telefon fara difuzor din lume, adus la MWC 2013. Poti vorbi la el si prin pereti. VIDEO[/h]Torque Kyocera este un smartphone cu totul si cu totul special.Din nefericire, Torque Kyocera nu se comercializeaza in Europa si in ciuda design-ului mai putin elegant este uimitor prin faptul ca nu are difuzor.Sunetul este redat insa prin intermediul unui dispozitiv care reuseste sa transmita vibratia prin orice suprafata catre utilizator, chiar si cand acesta poarta casti.Video: Primul telefon fara difuzor din lume, adus la MWC 2013. Poti vorbi la el si prin pereti. VIDEO Quote
indianul Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Nu stiu,ma intreb si eu,oare vibratiile alea nu dau frecvente mai mari de 20k hertzi?Adica probabil s-au facut teste si chestii,dar 10 ani de folosire zilnica a ultrasunetelor in capul meu,nu-mi suna asa bine. Quote
black_death_c4t Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 are difuzor , e idiot tipu' ala de la pro tv. ca il poti auzi ca ti-l lipesti de frunte e partea a 2 a .oricum reclama cu bear grylls e tare Quote
duksss Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 indianul are dreptate..probabil ca afecteaza in timp..are cineva idee cam la ce pret se vinde telefonul asta? Quote
3v1lM1nD Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 "Un telefon APROAPE PERFECT" ... idiotule. Quote
Individual14xxx Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Individual vrea jucaria , ps: Ce a ajuns bear grylls , maine il vedem la meteo pe speranta tv . Quote
eubest Posted June 1, 2013 Report Posted June 1, 2013 Tehnologia asta nu este cumva folosita si de Google Glass? Quote
djeep Posted June 9, 2013 Report Posted June 9, 2013 defapt vibratia se transmite prin mana iar corpu o descifreaza , deja coruprile noastre sunt obisnuite cu atatea frecvente si vibratii Quote