Jump to content

Recommended Posts

Posted

amd x2 3800+ ii destul de puternic + poti sa il duci la 3 GHz overclocked fara probleme ;)

un amd x2 3800+ care normal lucreaza la 2 GHz e 270 lei iar un AMD Athlon 64 X2 6000+ care lucreaza la 3 GHz e 8 mil. ;) Deci daca la amd x2 3800+ faci overclock il faci sa lucreze ca un procesor x2 de 6000+ care e de 3 ori mai scump :)

Posted

Da, normal ca depinde. Amd este mai pentru gaming si altele de genul acesta. INTEL sa zic ca e bun pentru buisness si restu.

Aici tu hotarasti....

De la mine ai un vot pentru AMD

Posted
  andrey90 said:
am un Intel Core duo 3,6 si nu am gasit joc care sa imi faca probleme...pe detalii maxime (rezolutie 1600X1200) si in al 2lea rand Intel e mai scump dar mult mai fiabil..parerea mea

aro baiatu` , treaba la jocuri sta in placa video si partial in rami ff putin in proc.Iar despre intel bleh .. diferenta de pret nejustificata !

Big AMD Fan

Posted

depinde... noile procesoare intel pe 45nm sunt mai performante decat vechile procesoare pe 65nm .. gen e6600 e6700 e 6850 .. etc si sunt la un pret mult mai bun .. e 8400 gasesti la vreo 640ron ..iar e 8200 la vreo540 ron .. pe cand un e6850 il gasesti la 850 ron si e mai slab decat e8400(6mb cache)

Posted

am vazut multe review-uri despre procesoarele phenom ,majoriatea nu erau in favoarea celor de la Amd.Ce e drept..spre deosebire de intel,nu se overclock-eaza la fel de bine. Am cumparat un phenom 9500 si pot sa spun ca nu regret, cat despre overclocking l-am dus la 2.8ghz (de la 2.2) cu racire stock.

Posted

momentan am un INTEL CORE 2 DUO E6850 3,0ghz x 2 vreo 4 mb cache

cu toate ca ash fi vrut sa montez QX9650 3,0ghz x 4 vreo 12mb cache ..... cik e cel mai tare dar nu e compatibil cu toate jokurile din pacate

oricum depinde pentru jokuri shi ce plaka video ai shi cat ram

de obicei proc e ptr antialiasing x1 x2 x4 x8 x16 ---> x16 rulz , numa cu procesoare super tari merge

ca plaka video fol 8800GT 512mb asus + 4 gb ram 800mhz kingston

merg toate jokurile full option , shi crysis in special .....

Posted
  cyadron said:
Chiar daca am AMD trebuie sa dau un vot pentru intel + ATI vga

pai nu

* merge bine AMD CU ATI , cas clase mai joase

NVIDIA MERGE BINE CU INTEL SHI CREDEMA MERGE BINE HEHEHE

Posted
  Claudiu said:
momentan am un INTEL CORE 2 DUO E6850 3,0ghz x 2 vreo 4 mb cache

cu toate ca ash fi vrut sa montez QX9650 3,0ghz x 4 vreo 12mb cache ..... cik e cel mai tare dar nu e compatibil cu toate jokurile din pacate

oricum depinde pentru jokuri shi ce plaka video ai shi cat ram

de obicei proc e ptr antialiasing x1 x2 x4 x8 x16 ---> x16 rulz , numa cu procesoare super tari merge

ca plaka video fol 8800GT 512mb asus + 4 gb ram 800mhz kingston

merg toate jokurile full option , shi crysis in special .....

hai sa fim seriosi... chiar crezi ca pe QX9650 nu merg unele jocuri ? Si e sigur ca procu nu e pt antialiasing ;) Eventual cresc performantele daca ai 2 placi in sli sau crossfire + un procesor bunicel.Oricum cu o singura placa video nu o sa joci crysis in veci cu x16.

Offtopic : lauda de sine,nu miroase a bine