albertynos Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Compile and Execute your favorite programming languages online :AssemblyAwkBASICBash CC++ C# Objective-C DCOBOLClojureFortranJavaLISPPascalPHPPERLPythonRubySQLLINK: Compile and Execute Programs Online| Online IDEEnjoy Quote
MrEnrich Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 mersi mersi e de ajutor sa nu mai stai sa dld toate cele Quote
MDGFULL Posted March 10, 2013 Report Posted March 10, 2013 Mercy! Bomba site-ul ... O sa fie la multi de ajutor cand vor sa testeze una alta... Quote
albertynos Posted March 11, 2013 Author Report Posted March 11, 2013 Hehe pe mine ma scos din belele pana acum..Have Fun Quote
Sim Master Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Pe un site de genul asta nu ar trebui sa fie vreun sandbox, ceva? Am testat si eu vreo 3 functii in php si am vazut ca poti accesa orice fisier din sistem, iar singura limitare, la prima vedere, pare a fi ca programele nu ruleaza sub un cont cu privilegii. Quote
Nytro Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Pe un site de genul asta nu ar trebui sa fie vreun sandbox, ceva? Am testat si eu vreo 3 functii in php si am vazut ca poti accesa orice fisier din sistem, iar singura limitare, la prima vedere, pare a fi ca programele nu ruleaza sub un cont cu privilegii.Tocmai asta e frumos, ca poti testa intr-un mediu real.Da, nu e tocmai "safe" pentru site dar cred ca lumea ii intelege utilitatea si nu se apuca de rahaturi...In plus ai direct shell (ksh) pe interfata, kernelul e vechi deci probabil se poate roota usor, insa de ce sa isi bata lumea joc de ceva frumos si foarte util? Nu e tocmai etic. Quote
Sim Master Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Normal asa ar trebui, dar ma indoiesc ca toti gandesc asa si sigur se va gasi o persoana care sa-si bage nasul pe-acolo. Quote
yoyois Posted March 11, 2013 Report Posted March 11, 2013 Tocmai asta e frumos, ca poti testa intr-un mediu real.Da, nu e tocmai "safe" pentru site dar cred ca lumea ii intelege utilitatea si nu se apuca de rahaturi...In plus ai direct shell (ksh) pe interfata, kernelul e vechi deci probabil se poate roota usor, insa de ce sa isi bata lumea joc de ceva frumos si foarte util? Nu e tocmai etic.La cati prosti sunt pe lume, sa fim noi sanatosi.ON: Foarte interesanta idee Quote