Jump to content
Maximus

Inca o metoda de a lua acces la RDP

Recommended Posts

Posted

Multumiri lui Shin pentru acest tutorial, el mi-a dat o lista de rdp-uri .. metoda am "inventat-o" pe moment ... nu stiu daca mai e postata metoda asta ...

Initial RDP-u ma arunca afara imediat dupa "Applying Computer Settings".

*access grantet

*ne mai vedem

N-am folosit metoda cu printerul pentru ca optiunea "Local Search" era dezactivata.

Se logheaza automat, fara user/pass.

Si pentru necunoscatori : RDP-ul din video este un "caz rar", asa a fost sa fie cu user/pass. Eu NU pot sa va iau acces daca voi nu veniti macar cu un USER & PAROLA valida.

Daca nu va raspund la PM inseamna ca PM-ul vostru nu are nici un sens/inteles sau consider ca este o pierdere de timp. Nu va ignor, am ajutat utilizatori cu diferite liste de RDP-uri, dar i-am ajutat pentru ca ei aveau o lista de RDP-uri cu tot cu parole!

P.S. Da, m-au luat pe mess la privat si mi-au dat liste de ip-uri cu 3389 deschis :|

Posted

Merci mult mate! Metoda asta mi-a adus aminte de cum gaseam solutii de genul asta la orice cand eram mai pusti. Acu zici ca m-am prostit de tot, nici macar n-am incercat :(

Dar tot e bine, mi-am amintit ca nu e bine sa renunti asa usor ;)