abraxyss Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Am o mica intrebare dar in primul rand:NU , nu detin asa ceva deocamdata.NU L-ASI VINDE.Intrebarea e, ati cumpara un sqli in http://casapariurilor.ro/ ?Avand in vedere ca poti verifica biletul on-line, s-ar putea sa aiba in baza de date bilete.S-ar putea sa nu, s-ar putea sa fie un algoritm dupa care se verifica. Quote
Active Members akkiliON Posted March 15, 2013 Active Members Report Posted March 15, 2013 (edited) M-am uitat peste site ?i v?d ca e vulnerabil la ce ai zis tu You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''Cezurat'' at line 1L-am g?sit imediat ! Sincer eu nu sunt cu pariurile si nu am b?gat niciodat? pentru c? e o prostie pentru mine Eu nu arunc banii aiurea Edited March 15, 2013 by akkiliON Quote
Shin Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 Pai daca bagi banii "la sigur" nu mai sunt aruncati, nu? Quote
Active Members akkiliON Posted March 15, 2013 Active Members Report Posted March 15, 2013 (edited) Pai daca bagi banii "la sigur" nu mai sunt aruncati, nu?Bun? intrebare Atâta timp cât ?tii c? iei biletul e normal ca nu ai aruncat banii aiurea si e?ti in câ?tig ! Dar eu cred c? nu ?ine mult faza cu banii "la sigur" Cum am zis nici nu sunt cu pariurile ?i nu m? intereseaz? ! Edited March 15, 2013 by akkiliON Quote
abraxyss Posted March 15, 2013 Author Report Posted March 15, 2013 (edited) Mi-au dat ban pe ip ...Gata, l-au scos @yonumere , vezi ca nu ti-ai deschis tagu, e ratacit Edited March 15, 2013 by abraxyss Quote
Active Members akkiliON Posted March 15, 2013 Active Members Report Posted March 15, 2013 Mi-au dat ban pe ip ... dar n-am facut nimic Eu înc? mai pot accesa site-ul Quote
yo20063 Posted March 15, 2013 Report Posted March 15, 2013 "tor" or something.....anyone?</sarcasm> Quote