laz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Eu, decat sa apar la ProTV, sa ma vada toata lumea, fara dinti in gura, cum face IceMan, mai bine nu apar deloc.ai 14 ani copile... cine te-ar da pe tine la TV?.. un galbenjit rusnac.
laz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Hopa ! o intrat IceMan p? rst, fuji?i cât mai apucati, altfel v? taie curentu' ?i v? trimite ?i o racheta ... plm. [Just Joking?!]cine mm ti-a zis ca sunt icemankkt?mananci si tu cacat ca sa nu ai gura plina de aer imputit jegosule... nu-s iceman bah just jockingule!
Devira.b0t3r Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Eu, decat sa apar la ProTV, sa ma vada toata lumea, fara dinti in gura, cum face IceMan, mai bine nu apar deloc.Te-ai gandit ca tu poate esti mai "inapoiat" ca el, sa nu zic altfel. Nu il judeca nici eu nu il suport dar,nu judeca o carte dupa coperta. Poate ca el are cunostinte mai avansate ca ale tale
laz Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 V? pup? tata! S? ave?i grija de voi m?i fiilor! ba razvane, se aud zvonuri ca ai devenit sifonar... asa e?
hades Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Te-ai gandit ca tu poate esti mai "inapoiat" ca el, sa nu zic altfel. Nu il judeca nici eu nu il suport dar,nu judeca o carte dupa coperta. Poate ca el are cunostinte mai avansate ca ale taleTu ai comic sans in semnatura. Nu ai drept la replica. IceMan vinde psyBNC-uri in sediu la ProTV.
Vlachs Posted March 17, 2013 Report Posted March 17, 2013 Lame, inchis si trashed.Nu promovam nulitatile.