FiliBlox Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Salut, de la o perioada observ ca nu mai functioneaza hackforums.Am incercat sa ma conectez si prin VPN de United States si niciun rezultat, acelasi mesaj.Aveti cumva informatii in legatura cu site-ul ? Au probleme cu webhostul sau au banat din nou Romania? Voi ce folositi pentru a va conecta ?Lasati un comentariu aici daca aveti timp. Quote
SticKyWoX Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 VPN de uk, merge.Cu IP de Romania nu merge.Apropo: De ce ne-au interzis accesul? Quote
Sithalkes Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Mie imi merge, insa nu merge cu ip romanesc. Quote
FiliBlox Posted March 16, 2013 Author Report Posted March 16, 2013 VPN de uk, merge.Cu IP de Romania nu merge.Apropo: De ce ne-au interzis accesul?Din cate stiu e veche treaba cu banatul pe Romania, i-mi amintesc ca era vorba de un tovaras consatean cu noi care a dat atack ddos site-ului.Eu am clicknet si nu functioneaza...Recomandati-mi un vpn gratuit bunicel daca doriti sa ma ajutati. Quote
vabogsm Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Me rds. ma redirectioneaza situl merge 1 fractiune de secunda si ma redirectioneaza wird?LE://filelist best friend! Quote
dicksi Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 a fost pusa baza de date hf pe hackyard si next ... Quote
SilenTx0 Posted March 16, 2013 Report Posted March 16, 2013 Este blocat pentru IP-urile de Romania.Foloseste anonymoX. Quote