Jump to content
microbu

intrebare nr fix de vodafone

Recommended Posts

Posted

De vreo 2 sapt zilnic, ma suna un nr de fix de vodafone.. raspund, nu zice nimic si inchide. Cand sun ori este ocupat, ori este inchis. Am fost la vodafone, mi-a zis ca este alocat judetzului meu dar nu le apare numele si sa sun la relatii cu clientii.. am sunat la relatii cu clientii si mi-au zis ca nu pot da aceste date, nici macar cartierul sau locatia ca sa pot sa imi fac o idee macar despre cine ar putea fi.. Cu politia nu rez nimic ca nici macar nu ma injura si nu se baga..

Intrebarea mea este: e vreo combinatie la nr astea de vodafone, se pot lua mai multe, redirectionari ceva, vreo parere? Dc intreb asta, pt ca de ieri, ma suna cu alt nr de fix, este schimbata doar terminatia in loc de 300 cum era primul nr, acu are 099.

Astept pareri.

Ms

Posted

Prietena mea a patit la fel. Era de la un birou de credite. O suna pentru ca numarul a apartinut cuiva datornic. Ea cand suna ii raspundea un robot si balmajea ceva pe acolo. Daca nu vorbeste cel mai probabil te suna automat de la ei din centrala. Asa fac, si probabil o sa te mai tot sune ca sunt incompetenti si chiar daca o sa rogi pe cineva sa nu mai sune, nu o sa se intample imediat.

Posted
Prietena mea a patit la fel. Era de la un birou de credite. O suna pentru ca numarul a apartinut cuiva datornic. Ea cand suna ii raspundea un robot si balmajea ceva pe acolo. Daca nu vorbeste cel mai probabil te suna automat de la ei din centrala. Asa fac, si probabil o sa te mai tot sune ca sunt incompetenti si chiar daca o sa rogi pe cineva sa nu mai sune, nu o sa se intample imediat.

la mine nu zice nimic, ce robot.. si acu vreo sapt cand m-a sunat i-am raspuns si se auzeau persoane pe langa.

Posted

dafuq?! se poate redirectiona un anume numar de telefon ?

plm, am ramas in urma rau de tot, eu stiam ca odata ce activezi redirectionarea aia, toate apelurile vor fi redirectionate.

Corectati-ma daca gresesc...

Posted
@nustiunumabag

plm, am ramas in urma rau de tot, eu stiam ca odata ce activezi redirectionarea aia, toate apelurile vor fi redirectionate.

Corectati-ma daca gresesc...

Poti selecta un anume numar :)