microbu Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 De vreo 2 sapt zilnic, ma suna un nr de fix de vodafone.. raspund, nu zice nimic si inchide. Cand sun ori este ocupat, ori este inchis. Am fost la vodafone, mi-a zis ca este alocat judetzului meu dar nu le apare numele si sa sun la relatii cu clientii.. am sunat la relatii cu clientii si mi-au zis ca nu pot da aceste date, nici macar cartierul sau locatia ca sa pot sa imi fac o idee macar despre cine ar putea fi.. Cu politia nu rez nimic ca nici macar nu ma injura si nu se baga.. Intrebarea mea este: e vreo combinatie la nr astea de vodafone, se pot lua mai multe, redirectionari ceva, vreo parere? Dc intreb asta, pt ca de ieri, ma suna cu alt nr de fix, este schimbata doar terminatia in loc de 300 cum era primul nr, acu are 099.Astept pareri.Ms Quote
SticKyWoX Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Asta-i mana lu' Jugaru Shukaru'.Nu cred ca ai ce-i face. Doar sa-ti schimbi tu numarul sau sa insisti cu cei de la relatii cu clientii, poate ca te vor ajuta daca le dai cate 2-3 telefoane pe zi. Quote
Pacalici Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Prietena mea a patit la fel. Era de la un birou de credite. O suna pentru ca numarul a apartinut cuiva datornic. Ea cand suna ii raspundea un robot si balmajea ceva pe acolo. Daca nu vorbeste cel mai probabil te suna automat de la ei din centrala. Asa fac, si probabil o sa te mai tot sune ca sunt incompetenti si chiar daca o sa rogi pe cineva sa nu mai sune, nu o sa se intample imediat. Quote
microbu Posted March 19, 2013 Author Report Posted March 19, 2013 Prietena mea a patit la fel. Era de la un birou de credite. O suna pentru ca numarul a apartinut cuiva datornic. Ea cand suna ii raspundea un robot si balmajea ceva pe acolo. Daca nu vorbeste cel mai probabil te suna automat de la ei din centrala. Asa fac, si probabil o sa te mai tot sune ca sunt incompetenti si chiar daca o sa rogi pe cineva sa nu mai sune, nu o sa se intample imediat.la mine nu zice nimic, ce robot.. si acu vreo sapt cand m-a sunat i-am raspuns si se auzeau persoane pe langa. Quote
andiz Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 Nu ai os pe telefon ca sa il bagi in blacklist? Quote
bica21 Posted March 19, 2013 Report Posted March 19, 2013 hai ca iti zic o solutie simpla , cauta la telefon pe la setarile apelurilor " redirectionare apel " , acolo treci numarul care te deranjeaza si cam asta e treaba Quote
microbu Posted March 23, 2013 Author Report Posted March 23, 2013 Am si os, dar am gasit deja solutia de aceea nu am mai revenit. Forward la 112 dc ii deranjeaza pe ei or sa rez cum stiu ei:D Quote
wtf Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 dafuq?! se poate redirectiona un anume numar de telefon ?plm, am ramas in urma rau de tot, eu stiam ca odata ce activezi redirectionarea aia, toate apelurile vor fi redirectionate.Corectati-ma daca gresesc... Quote
yo9gjx Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 telefonul tau are in mod sigur optiunea de filtrare numere. Adauga numarul la filtre si nu te mai deranjeaza. Quote
bica21 Posted March 24, 2013 Report Posted March 24, 2013 @nustiunumabag plm, am ramas in urma rau de tot, eu stiam ca odata ce activezi redirectionarea aia, toate apelurile vor fi redirectionate. Corectati-ma daca gresesc... Poti selecta un anume numar Quote