bDyds Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Salut, am nevoie de likeuri pe o pagina de facebook, din USA, FR sau AU. Care sunt cele mai bune metode? Deja am incercat sa cumpar de pe fiverr, dar majoritatea fanilor sunt inactivi.. Quote
Fineas Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 Incearca addmefast,toti sunt reali nu boti care dau like Quote
bDyds Posted March 20, 2013 Author Report Posted March 20, 2013 Ok, o sa incerc, desi nu cred ca sunt toti reali. De exemplu, eu folosesc un cont 'gol' pe addmefast.. Quote
Eddie91 Posted March 20, 2013 Report Posted March 20, 2013 (edited) Tu folosesti cont gol si noi boti Dar sunt buni la gramada fanii ca mai da prestanta paginii.EDIT: Daca vrei iti dau eu un cont de addmefast cu vreo 13k de puncte. Edited March 20, 2013 by Eddie91 Quote
bDyds Posted March 21, 2013 Author Report Posted March 21, 2013 Nu multumesc, am un script care face puncte automat, doar ca speram la fani reali, nu boti si toate cele. Quote
statornic Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 Tu folosesti cont gol si noi boti Dar sunt buni la gramada fanii ca mai da prestanta paginii.EDIT: Daca vrei iti dau eu un cont de addmefast cu vreo 13k de puncte.cum fac un bot pe addmefast ? ms Quote
Anndry Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 cum fac un bot pe addmefast ? msSearch si o sa gasesti. Quote
bDyds Posted March 22, 2013 Author Report Posted March 22, 2013 Uita-te prin posturile mele, am postat eu mai demult. Quote
statornic Posted March 22, 2013 Report Posted March 22, 2013 am reusit sa fac sa functioneze fara probleme cel de aici: https://rstforums.com/forum/65339-tone-de-like-uri-tut.rst#post424251multumesc. Quote
plankz Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Tu folosesti cont gol si noi boti Dar sunt buni la gramada fanii ca mai da prestanta paginii.EDIT: Daca vrei iti dau eu un cont de addmefast cu vreo 13k de puncte.mai e valabila oferta ? Quote
vandlikeuri Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Vand Like-uri Facebook,Foto like,subscriberi facebook,share,membri pentru grupuri facebook si Youtube vizualizari,like,Dislike-uri,subscriberi,Views,comentari,comentari cum le doriti voi,,tweet,retweet,google + sau google circles,like-uri pentru fotografi facebook sau profil facebook,orice like pe facebook din romania si alte tari la alegere,postari facebook,followers pe instagram,like-uri facebook pentru website,etc contacteazama nelustoica86@yahoo.com Quote
NOVATu Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Ce rau este asta... ))https://www.google.com/search?q=nelustoica86%40yahoo.com&oq=nelustoica86%40yahoo.com&aqs=chrome..69i57j69i58&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8Vasile 34 ani barbat din galati buna numesc vasile faraDespre mineBuna, ma numesc Vasile Fara vici,(nu fumez,nu consum alcol),sunt poet,sunt romantic,sincer ,intelegator ,iubitor, modest si fidel intr-o relatie.1.68 cm,55 kg.33 ani,sunt o persoane sociabila,nu am copii,nu am fost casatorit, si caut o relatie de lunga durata bazata pe incredere si RESPECTsi foarte important "Fidelitate" RECIPROC,o persoana care sa nu consume alcol Nu ma astept la mare lucru de la "internet" insa am zis ca nu am nimic de pierdut sa incerc.Pupid mes.nelustoica86@yahoo.com Quote
danger2u Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 Ce rau este asta... ))nu fi rau cu baiatu..incearca si el )) Quote
Ovschools Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 Gresala este ca folositi sisteme de acel gen , toata lumea stie ca degeaba ai si 1 miliond e fanii din sisteme gen fiverr sau addmefast pentru ca sunt create doar pentru exchange , gaseste pe cineva ce iti poate vinde prin like-a-box , fanii reali din trafic .... pentru usa nu te pot ajuta pentru romania te ajutam cu ceea mai mare placere , Quote