Jump to content
Syckchet

SABINA ELENA, eleva cu BENTIȚA TRICOLORĂ, invitată la REALITATEA TV, de la ora 21:00

Recommended Posts

Cand tricolorul iti rupe sufletul si stii ca-ti cumperi linistea ascunzandu-l, dar alegi sa-l arati tuturor, cu orice risc, insemna ca tara ta mai are o sansa.

In aceasta seara, la ora 21.00, urmareste o EDITIE SPECIALA "Jocuri de Putere" si afla de la un copil cat costa constiinta nationala. Sabina Elena, eleva din Covasna care si-a pus bentita tricolora pentru a le spune colegilor ca Ziua maghiarilor de pretutindeni nu ar trebui sa desparta natiunile, sta fata in fata cu Rares Bogdan.

Sabina.jpg

sabina-elena.jpg

sabina-elena.jpg

Source

Cat mai valoreaza patriotismul intr-o tara in care in 23 de ani au fost mai mediatizati tradatorii de neam decat cei care iubesc Romania? Cat mai valoreaza patriotismul intr-un continent fara granite? De ce nu este mereu iubirea mai puternica decat ura? Cum poti supravietui cu inima usoara printre oameni care iti spun ca esti indezirabil? Pana cand vom mai construi fortarete in loc sa infiintam "poduri de flori" si locuri de munca?

Cata autoritate are statul roman in Covasna si Harghita, ce invata copiii la scoala despre Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza sau Regele Ferdinand Intregitorul si cine nu le permite romanilor si maghiarilor sa-si lase stramosii sa doarma?

Astazi am vazut multe amenintari aduse la adresa noastra si cea mai grava:

"VA DECAPITAM!"

extremist-maghiar-ghimpele.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...