hades Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 Salut.Care dintre voi stiti ceva website-uri de unde sa-mi generez niste views la un video de pe YouTube pentru boost?Ceva de genu Enhance Views. Quote
nickeone Posted April 1, 2013 Report Posted April 1, 2013 AddMeFast.com - Get Likes, Subscribers, Followers, Views and Hits . Easy registration, 50 points at start and daily 50 bonus points for active users. Start Promotion Just Now and invite all your friends to join AddMeFast. Quote
hades Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 Ceva care sa mearga automat? Fara sa trebuiasca sa stau eu sa dau click pe video-uri si moloz? Quote
Anndry Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Poti folosi scripturi/boti pentru addmefast sa dea click automat, doar lasi browserul in bara.Am destule puncte in cat sa te ajut cu vreo 5k views (40.000 puncte, se fac destul de greu). Daca vrei sa-mi dai si tu ceva in schimb, da-mi un PM. Quote
LeXxX2 Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Ceva care sa mearga automat? Fara sa trebuiasca sa stau eu sa dau click pe video-uri si moloz?https://rstforums.com/forum/65339-tone-de-like-uri-tut.rst Quote
hades Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 (edited) Poti folosi scripturi/boti pentru addmefast sa dea click automat, doar lasi browserul in bara.Am destule puncte in cat sa te ajut cu vreo 5k views (40.000 puncte, se fac destul de greu). Daca vrei sa-mi dai si tu ceva in schimb, da-mi un PM.Poi spune ce vrei in schimb. Am nevoie de boost-uri micute; Nu acum. Putin mai incolo.vagex, u2bviews, addmefast, syv.Vagex nu mai accepta inscrieri. u2bviews e mort. Ramane sa le incerc pe ultimele doua. Merci mult.L.E: Nici syv-ul ala nu prea-si face treaba. Edited April 2, 2013 by hades Quote
varlamdima Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Iti pot face eu rost de viewuri, la preturi decente, plata doar LR dupa ce ti-am completat viewurile. Quote
eubest Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 In packul acesta ai niste bots pentru youtube Nu i-am testat. Quote
JohnyCNAM Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Cumperi de pe hackforums.Gasesti cu 5$ cateva sute de mii de viewuri. Quote
bt.ionut Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 u2bviews nu e mort. Poate e mort la tine, insa la mine ruleaza de 1 luna non-stop, cat despre vagex sa ma suga daca au oprit inregistrarile. Quote
CristianRoflmao Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Cumperi de pe hackforums.Gasesti cu 5$ cateva sute de mii de viewuri.ai putea te rog frumos ionut sa imi dai un link sa va si eu de unde cumperi cu 5$ sute de mii de view-uri?btw: pt views eu folosesc vagex si hitleap Quote
JohnyCNAM Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Hackforums->VIP->hf l33t/uber section Quote
Cryo Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 authenticviews.com nu stiu daca functioneaza Quote
olimpiulucian Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Salut.Care dintre voi stiti ceva website-uri de unde sa-mi generez niste views la un video de pe YouTube pentru boost?Ceva de genu Enhance Views.Tocmai am postat un tutorial la "tutoriale in romana".Vezi acolo. Quote