TheOne Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Stie cineva o metoda de a juca la ps2 cu jocuri piratate fara ca ps'ul sa fie modificat ?? Am citit ca poti juca jocurile piratate cu ajutorul unui "program" care'l pui pe un dvd/cd ( nu sunt sigur ) gol, ii dai start si imediat pui dvd'ul cu jocul si cica iti merge... Multumesc anticipat! Quote
wildchild Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Exista emulatoare pentru arderea dvd-urilor de ps2, în sensul c? descarci iso-ul de pe net ?i folose?ti acel tool ca s? scrii jocul pe dvd-r normal ?i s? proste?ti protec?ia. Google it! Quote
TheOne Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 Exista emulatoare pentru arderea dvd-urilor de ps2, în sensul c? descarci iso-ul de pe net ?i folose?ti acel tool ca s? scrii jocul pe dvd-r normal ?i s? proste?ti protec?ia. Google it!de vreo 3 zile tot caut si nimic am facut un thread si pe filelist poate cineva stie.. oricum Mersi pentru raspuns. Quote
rimagheo Posted April 3, 2013 Report Posted April 3, 2013 Este vorba despre Swap Magic, un DVD special. E atat de "special" incat trebuie sa fie original; daca-l descaci de pe net si faci si tu unul, nu va functiona. Eu am stricat o multime de DVD sperand sa "nimeresc" o varianta care sa funcitoneze. Pana la urma m-am lamurit ca trebuie un Swap Magic original. Quote
TheOne Posted April 4, 2013 Author Report Posted April 4, 2013 Am citit pe un forum ca cica s-ar incarca greu jocurile cu swap magic ( in jur de 20 minute ) n-am nevoie de nici-o modifica, nu ? ma refer, cumpar dvd-ul original si nu mai trebuie sa fac altceva? Pot juca linistit toate jocurile de ps2 de pe filelist? Intreb ca sa stiu.. mi se pare normal. Quote
olimpiulucian Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 Am citit pe un forum ca cica s-ar incarca greu jocurile cu swap magic ( in jur de 20 minute ) n-am nevoie de nici-o modifica, nu ? ma refer, cumpar dvd-ul original si nu mai trebuie sa fac altceva? Pot juca linistit toate jocurile de ps2 de pe filelist? Intreb ca sa stiu.. mi se pare normal.Am avut eu ps2 si foloseam swap magic.Nu se incarca deloc greu,bagi cd-ul cu swap,astepti 1 minut,il scoti si bagi jocul.Aveam zeci de jocuri,toate de descarcate de pe net. Quote
TheOne Posted April 5, 2013 Author Report Posted April 5, 2013 ok, sa vad cum pot face rost de Swap Magic... Multumesc tuturor. Quote
mad93 Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 foloseste Free McBoot 1.8 pus pe un card , este compatibil pe toate consolele fat si pe cateva slim Quote
TheOne Posted April 22, 2013 Author Report Posted April 22, 2013 foloseste Free McBoot 1.8 pus pe un card , este compatibil pe toate consolele fat si pe cateva slimNu prea ma pricep eu cu astea... am vazut ca cel mai simplu cu Swap Magic dar dvd'ul original costa vreo 50/60 euro... Quote
edutu20 Posted April 22, 2013 Report Posted April 22, 2013 poftim: PS2 MODARE-DECODARE/CARDURI DE MEMORIE DE 8 MB SONY pentru PLAYSTATION 2 - MODAREA INCLUSA ( free mcboot ) - Okazii (125465813) Quote