manxten Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Salut RST!Zilele acestea am terminat de facut un site(HTML, CSS, Javascripturi etc) si astazi am vrut sa il urc pe net. Mi-am facut cont de hosting gratuit pe xhost si am incarcat site-ul cu Filezilla. Dar am o problema. Cum fac ca atunci cand vreau sa intru pe site sa nu imi mai ceara user-ul si parola de la server?Asta e site-ul: ftp://fairplayleague.xhost.ro/index.html Quote
StoNe- Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Tu intri pe site accesând ftp:// ? http:// , nigga!Sau nu am în?eles eu întrebarea.. Quote
StoNe- Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 nu pot intra decat cu ftp://Fi?ierele trebuie urcate în public_html. Google e prietenul t?u.Cum se pun întreb?ri în mod inteligent - Wiki.lug.ro Quote
MrEnrich Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Zilele acestea am terminat de facut un site(HTML, CSS, Javascripturi etcdohhhh , smart smart Quote
manxten Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 asta stiu ca trebui sa le pun in public_html dar cand iti faci cont pe xhost si intri pe server cu filezilla nu ai niciun folder public_html Quote
JohnyCNAM Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 Cat imi oferi daca te ajut eu cu el? Quote
s0m3day Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 duiiiiii hiena, ajuta omul free, foameo...da pm cu detalii si te ajut eu manxten Quote
crys31 Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 nu va suparati am si eu o intrebare cum pot sa descarc programul acesta nu reusesc sas trec de survey list Mirrorball Slots Hack [updated 2013] - YouTube Quote
acuablue Posted April 2, 2013 Report Posted April 2, 2013 bro cauta maculatura ... ca , cu programele de web te-ai sters la cur Quote
manxten Posted April 2, 2013 Author Report Posted April 2, 2013 merci, dar am reusit cu 000webhost Quote