7H3PRO Posted April 8, 2013 Report Posted April 8, 2013 Un program facut la misto, tot ce poate sa faca este sa spameze chatroom-uri sau programe de im.Poza:Asa cum vedeti si in poza, functia double enter apasa enter inainte si dupa mesaj (pentru chatbox-uri de jocuri gen minecraft, etc.), o sa adaug si posibilitatea de a schimba tasta accea (din moment ce la counter-strike tasta este y, dar pana atunci puteti sa schimbati din setarile jocului tasta y cu tasta enter). Funcita randomizer adauga 3 cifre precedate de o steluta ca sa eviti botii care nu te lasa sa trimiti acelasi mesaj de 2 ori.Donwload NoVirusThanks*Va trebuie .Net framework 2 pentru el Quote
7H3PRO Posted April 8, 2013 Author Report Posted April 8, 2013 Sfat: sa nu dati click pe desktop cand merge pentru ca apasa enter singur.Sfat2: Nu luati in serios mesajul bisericos din screenshoot. Quote
Emineste Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Multumesc pt program. Am incercat sa fac si eu ceva asemanator pentru boti la mt2 [ reclame ] dar nu m-am gandit la optiunea " double - enter" Quote