M4T3! Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Am un site in genul acesta: abc.xxx.ro -atunci el este vazut ca un site independent de xxx.ro.abc.xxx.ro necesita robots.txt, sitemap, pagina de eroare pt seo onpage? Ma tot contrazic cu un prieten, el spune ca nu mai trebuiesc cele enumerate mai sus. Dar tinand cont ca e vazut ca un site diferit, atunci sigur e nevoie de ele. Quote
daatdraqq Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 (edited) Daca exista site.com ca site principal si forum.site.com ca si subdomeniu ,ele fiind independente ,da, ii trebuie, pentru ca domeniul principal si subdomeniul pot rula pe platforme diferite .Exemplu : rstforums = vbulletin , blog.rstforums = WP ,shop.rstforums= prestashop ....etc Edited April 16, 2013 by daatdraqq Quote
Eddie91 Posted April 16, 2013 Report Posted April 16, 2013 Am un site in genul acesta: abc.xxx.ro -atunci el este vazut ca un site independent de xxx.ro.abc.xxx.ro necesita robots.txt, sitemap, pagina de eroare pt seo onpage? Da Quote
M4T3! Posted April 17, 2013 Author Report Posted April 17, 2013 E mai usor de facut seo pe site.ro/abc decat pe abc.site.ro?E vreo diferenta? Precizez ca siteul nu are un continut foarte bogat. Quote
Vlachs Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 E mai usor de facut seo pe site.ro/abc decat pe abc.site.ro?E vreo diferenta? Precizez ca siteul nu are un continut foarte bogat.Pui intrebari vagi si putin stupide.Seo poti sa faci pe orice pagina de pe domeniu/subdomeniu, conteaza in cazul in care anumite pagini(blog-ul avand o nisa) sunt deja ridicate pe pozitii pe cuvinte related, atunci iti este mai usor sa ridici pe site.com/pagina decat pe sub.site.com/pagina.Sitemap-ul este util in cazul in care ai multe pagini si nu vrei sa astepti ca roboteii sa le caute.Robots - te poti lipsi de el, importanta lui este mica, specifica anumitor restrictii sau "notificari". Quote
M4T3! Posted April 18, 2013 Author Report Posted April 18, 2013 ElChief zimi te rog o metoda, pt seo offpage sa am rezultate cat mai bune cu ea/ sa urc cat mai sus. Quote
Vlachs Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Sunt zeci de scheme pentru linkbuilding dar eu consider ca daca ai ajuns sa iti faci singurel seo... te descurci cu orice ai nevoie.Site-ul tau <- blog-uri(wordpress wpmu, blogspot, etc) + article websites <- profiles + blog comments cea mai simpla Quote
M4T3! Posted April 18, 2013 Author Report Posted April 18, 2013 (edited) Ok. Am inteles. Merci de raspuns!Si o ultima intrebare....legata de domeniu, este ok clujdentist.ro ? ... e diferenta mare la interpretarea pt seo intre dentistcluj.ro si clujdentist.ro? Edited April 18, 2013 by M4T3! Quote
Vlachs Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Pe strict este o diferenta dar poti fi gasit si cu clujdentist.ro, diferenta nu este prea mare dar repet, doar daca vrei sa il faci pe strict. Quote
M4T3! Posted April 18, 2013 Author Report Posted April 18, 2013 Pe strict? La ce te referi?... uitandu ma dupa numarul cautarilor am decis sa fie seo pt : cabinet stomatologic cluj(720 cautari/luna) si dentist cluj( 210 cautari/luna) Quote
Vlachs Posted April 18, 2013 Report Posted April 18, 2013 Pe strict? La ce te referi?... uitandu ma dupa numarul cautarilor am decis sa fie seo pt : cabinet stomatologic cluj(720 cautari/luna) si dentist cluj( 210 cautari/luna)Strict = EMD = Exact match domains Quote
M4T3! Posted April 19, 2013 Author Report Posted April 19, 2013 Ai cumva o lista de bloguri pt comentarii manual? Sau ceva forumuri? ...eventual un site(autoritate, page rank mare) pt un backlink? Da mi PMMerci Quote