Stfean_Iordache Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Buna ziua . As vrea sa invat C++ si as vrea sa stiu ce carte sau site mi-ati recomanda ? Si undeva unde sa gasesc si algoritmi si probleme si alte de astea....imi trebuie pentru scoala....am inteles ca ...::: Tutorial Borland C++ :::.. e bun dar eu vreau ceva care sa aiba si probleme ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afumat Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 Sfat: nu incerca Borland , ca nu are nici functia "BOOL", poti incepe cu materia de clasa a IX-aLink: http://www.codebox.ro/forum/Thread-c-clasa-ix-partea-iSpor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted April 20, 2013 Report Share Posted April 20, 2013 C/C++ Manual complet - Herbert SchildtC++ pentru incepatori, volumele I si II - Liviu NegrescuTotul despre C si C++ - Kris JamsaLe gasesti prin librarii. Lasa cacaturile de tutoriale.Dupa ce inveti bine limbajul iti recomand Secrete C++ - Constantin Galatan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted April 20, 2013 Author Report Share Posted April 20, 2013 C/C++ Manual complet - Herbert SchildtC++ pentru incepatori, volumele I si II - Liviu NegrescuTotul despre C si C++ - Kris JamsaLe gasesti prin librarii. Lasa cacaturile de tutoriale.Dupa ce inveti bine limbajul iti recomand Secrete C++ - Constantin Galatan.am cartea totul despre c si c++....cand o deschid ma simt ca si cum as citi din dictionar....pe restul nu le stiu dar ma interesez....ai cumva ceva interactiv ? sau mai "colorata" cu chenare si alte de astea....nu vreau sa crezi ca sunt rasfatat , dar chestile astea chiar functioneaza , ajuta creierul sa inteleaga si sa memoreze mai repede ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...