Stfean_Iordache Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Buna ziua . As vrea sa invat C++ si as vrea sa stiu ce carte sau site mi-ati recomanda ? Si undeva unde sa gasesc si algoritmi si probleme si alte de astea....imi trebuie pentru scoala....am inteles ca ...::: Tutorial Borland C++ :::.. e bun dar eu vreau ceva care sa aiba si probleme ... Quote
afumat Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 Sfat: nu incerca Borland , ca nu are nici functia "BOOL", poti incepe cu materia de clasa a IX-aLink: http://www.codebox.ro/forum/Thread-c-clasa-ix-partea-iSpor! Quote
Nytro Posted April 20, 2013 Report Posted April 20, 2013 C/C++ Manual complet - Herbert SchildtC++ pentru incepatori, volumele I si II - Liviu NegrescuTotul despre C si C++ - Kris JamsaLe gasesti prin librarii. Lasa cacaturile de tutoriale.Dupa ce inveti bine limbajul iti recomand Secrete C++ - Constantin Galatan. Quote
Stfean_Iordache Posted April 20, 2013 Author Report Posted April 20, 2013 C/C++ Manual complet - Herbert SchildtC++ pentru incepatori, volumele I si II - Liviu NegrescuTotul despre C si C++ - Kris JamsaLe gasesti prin librarii. Lasa cacaturile de tutoriale.Dupa ce inveti bine limbajul iti recomand Secrete C++ - Constantin Galatan.am cartea totul despre c si c++....cand o deschid ma simt ca si cum as citi din dictionar....pe restul nu le stiu dar ma interesez....ai cumva ceva interactiv ? sau mai "colorata" cu chenare si alte de astea....nu vreau sa crezi ca sunt rasfatat , dar chestile astea chiar functioneaza , ajuta creierul sa inteleaga si sa memoreze mai repede ... Quote