vladiii Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Front:Cuprins:Autori:-Aleph One-Vladiii-fl0 fl0w-Ultimatum-Nemo-FrEeBoYDownload Link:[url]http://www.h4cky0u-filez.org/8503560[/url]Mirror:[url]http://rapidshare.com/files/39405142/co0de_magazine.zip.rar.html[/url]Enjoy It !!! :twisted: Quote
escalation666 Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 In principiu ideea unei asemeanea reviste mi se pare buna. Am remarcat faptul ca revista nu are nici macar o introducere minimala. Adica: scopul pentru care vreti sa creati revista, ce aduce ea nou fata de alte reviste similare, etc, ati prins ideea sper. Pe langa parasutarea de continut fara nici o prezentare, trebuie sa stabiliti in mod CLAR care va fi limba folosita in realizarea articolelor, si aici ma refer la articolul lui Aleph One, articol care nu face parte din categoria "new articles and news" cum se precizeaza pe site-ul de promovare, pentru ca e vechi de cel putin 10 ani. In formatul unei reviste profesioniste nu se admite folosirea mai multor limbi. Apreciez interviul cu OSHO, persoana pe care o respect pentru cunostintele sale.Altceva de spus ar mai fi despre scurtul tutorial despre perl, nu poate fi numit articol...cred ca e prea brief si pentru un incepator. In rest articolele is destul de ok... Quote
vladiii Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 O sa tinem cont de sfaturile tale in urmatorul numar al revistei. Mai asteptam pareri, comentarii, critici pt. a face revista din ce in ce mai buna si mai cuprinzatoare. Daca aveti articole/tutoriale facute de voi, le puteti trimite lui fl0 fl0w, ultimatum, sau mie pe adresa de messenger, iar noi le vom selecta pe cele mai bune si le vom publica.Va asteptam ! Quote
kw3rln Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 da e interesant da pacat ca e facuta in graba .. cel mai interesant din revista o fost interviul cu OSHO care mi-o placut .. that`s all sa vedeti voi revista RST cand va fi gata in august cam pe atunci se anunta lansare .. o sa fie si printata si trimisa la membri de calitate rst Quote
zbeng Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 kwe iti dau adresa sa mi-o trimit si mie ) Quote
vladiii Posted June 26, 2007 Author Report Posted June 26, 2007 Aici se discuta despre revista co0de magazine, nu despre revista RST... Quote
michee Posted November 2, 2007 Report Posted November 2, 2007 Aleph One stie c-a publicat in aceasta revista?Oricum tutorialul ala nu cred ca mai merge pe nicaieri avand in vedere ca acuma sistemele au tot felul de protectii......cum ar fi execshield.....aici ar merge mai degraba X82. Quote
kelevra Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 Foarte brief tutorialul pentru perl si revista are un design cam prost...mai bine zis nu are design Anyway, mai mult continut in urmatorul numar si alegeti-va o limba in care publicati! Quote
x.o Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 asta ii revista ?5 tutoriale adunate de pe google , traduse in romana si gata a aparut inca o revista. Quote
Imperfect Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Si ce se mai aude cu acea revista RST ? Quote
escalation666 Posted November 17, 2007 Report Posted November 17, 2007 Si ce se mai aude cu acea revista RST ?eh kwe a promis mai multe, cum ar fi un box destinat unei competitii gen root this box...oricum, nu cred ca are nimeni nevoie de o revista RST sau nu e nevoie pentru o astfel de revista Quote
Ras Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Si ce se mai aude cu acea revista RST ?eh kwe a promis mai multe, cum ar fi un box destinat unei competitii gen root this box...oricum, nu cred ca are nimeni nevoie de o revista RST sau nu e nevoie pentru o astfel de revista si a mai promis ca termina treaba cu bug_reports scz de off-topic Quote
Imperfect Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 Si ce se mai aude cu acea revista RST ?eh kwe a promis mai multe, cum ar fi un box destinat unei competitii gen root this box...oricum, nu cred ca are nimeni nevoie de o revista RST sau nu e nevoie pentru o astfel de revista Hmm, ca tot ne apucaram de offtopic si 100% voi primi un warn ( Incearcarea moare nare ) , eu chiar as vrea sa vad revista RST . Sa vad cam ce va contine etc. Quote
kw3rln Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 inainte de craciun se preconizeaza un meeting rst doar staffu si ceva prieteni ! ne vom organiza ideile atunci!sau poate o vom face pana atunci sa o tiparim si sa distribuim si la meeting cateva ! Quote
Imperfect Posted November 18, 2007 Report Posted November 18, 2007 inainte de craciun se preconizeaza un meeting rst doar staffu si ceva prieteni ! ne vom organiza ideile atunci!sau poate o vom face pana atunci sa o tiparim si sa distribuim si la meeting cateva !Sa par mai agresiv : " Ai doua capace de la mine daca nu mi-o trimiti " ( joke ) . Asteptam ! Quote