damageboy Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Stie cineva daca apelurile intrajudetene sunt inregistrate cu o prioritate mai mare decat cele in orase? Sau chiar interceptate pe baza unor cuvinte de genul "euro" , "bax", "masini", etc... ? Quote
s0m3day Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 nu stiu ce sa zic...stai in dulap ceva timp...periculos, mai ales ca ai zis bax Quote
Sutti Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 nu stiu ce sa zic...stai in dulap ceva timp...periculos, mai ales ca ai zis baxbuna asta m-am cacat pe mine de ras =)) Quote
carter2408 Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Interceptarile telefonice se fac pe persoana in ordinu unui mandat judecatoresc . Daca o persoana este interceptata i se intercepteaza toate apelurile telefonice . Nici de cum pe baza unor cuvinte mama, pipi Quote
daatdraqq Posted April 26, 2013 Report Posted April 26, 2013 Da, e posibil, în anumite zone unde se face trafic cu ?ig?ri. Quote
Cheater Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Eu am folosit, la caterinca cuvinte gen: guvern, bomba, basescu si n-am patit nimic ))))) Quote
Eddie91 Posted April 27, 2013 Report Posted April 27, 2013 Decodificare la nivel militar pe baza undelor emise de tzipatul balenelor in prejudiciu cu ultrasunetele latrate de delfini !Se dau cuvintele: "euro" , "bax", "masini"Bonus propozitie care sigur continut un predicat,citez: " Ana are euro la bax si masini !" Delfinii zic: Euro = bani,dolari,marafeti ( astia fura ) bax = Au de vanzare en-gross (astia fura mult ) masini = Astia fura multi euro la bax cu masini !Destinatie: Sing Sing .Get a life ! Ce filme am cand dorm doar 4 ore pe noapte ! Quote
Tribilizi Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Eu am folosit, la caterinca cuvinte gen: guvern, bomba, basescu si n-am patit nimic )))))si eu , tot de cocaina heroina vorbesc la telefon si n-o intrat nime peste mine in casa:)) Quote