Jump to content
giok123

(Vand)cont iptorrents

Recommended Posts

Sper ca te bucuri de disable-ul primit.

lol el ti-a zis cum se numeste contul iar tu l-ai parat sa ii dea disable ? ce oameni....tie ce ti-a iesit din asta ? baiatul a ramas fara un cont ce probabil il avea de foarte mult timp si sute de ore de seeding duse pe degeaba ca tu sa il parasti pentru o strangere de mana virtuala si o mangaiere pe burtica....sau prin disable te referi aici pe forum , iar el a incercat sa te tepuiasca ?

Nu e voie sa vinzi conturi,cunost in staff pe cineva i-am dat poza si l-a rezolvat.E vina lui,in regulile trackerului zice clar asta!

P?rerea mea este ca e?ti un ratat de toat? splendoare :)....cred ca exista un loc special in iad pentru cei ca voi :))...e?ti pe forum din 2011 ?i ai parat pe cineva ca vindea un cont pe un tracker ? cam asta ai în?eles tu din rst ? eu folosesc hackuri pentru cs...i?i dau mailul meu ?i a?tept masca?ii la u?? pentru "înc?lcarea regulilor" :)) ....e contul lui în care a pus munca ?i efort la ra?ia aia , iar tu il zici la admin pentru recuno?tin?a care nici m?car nu e publica....te-ai scos nu am ce zice....dac? e?ti de p?rere ca nu ar trebui sa se vând? invita?ii ca "nu permit trackerele" atunci https://rstforums.com/forum/conturi-trackere.rst dup? p?rerea ta e o prostie , corect ? dar din moment ce inca exista categoria asta in forum , iar se vede clar ca tu pui in pericol orice afacere din categoria men?ionata anterior atunci e clar ca lumina zilei ca nu ai ce cauta pe acest forum ?i dac? as fi admin ?i-a? da chiar eu un ban...

Nu e voie sa vinzi conturi,cunost in staff pe cineva i-am dat poza si l-a rezolvat.E vina lui,in regulile trackerului zice clar asta!

Cei care nu respecta regulile sunt gunoi. Cei care nu isi respecta prietenii sau persoanele din jur sunt mai rau de atat. Ai auzit de expresia "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face". In anumite cazuri aceasta expresie devine "trateaza-i cum ai vrea sa fi tratat".

Lasand la o parte aceste expresii: esti o persoana nasoala. Un asa zis "paracios". Pe langa hoti si prefacuti, acesta este tipul de persoane pe care ii urasc.

Pe cine cunosti tu ma din staff ? As vrea sa o vad si pe asta :))

Cine vrea cont pe IPT sa zica. Dau eu cui merita! Si sa imi dea mie Disable sau orice alt cacat...

Sper ca te bucuri de disable-ul primit.

Mascariciule ai banat alt cont =)))

le : ma crezi atat de prost incat sa pun exact aceeasi ratie ? (daca da esti prea prost)

PS: Anuntul este inca valabil, veniti cu oferte :D

Edited by giok123

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...