SticKyWoX Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Au venit blestemele ungurilor peste noi. Ma omoara tantarii.Petrec foarte mult timp pe afara, mai ales seara, si tantarii trag mult la mine. Mi-am luat Musquito Repeller de pe Google Play, dar nu prea are efect. Sprayurile pe baza de autan miros urat. Foc de tabara nu pot sa fac oriunde, iar tigarile nu scot un fum suficient de gros.Ma gandeam sa-mi iau un aparat cu ultrasunete portabil, dar nu stiu cat e bun e. A mai folosit careva?Aparat ultrasunete portabil anti-tantari Mosquito RepellerAparat anti- tantari portabil SC 7 (2m)Aparat anti-tantari portabil cu lanterna LEDAparat portabil antitantari - 35<sup>LEI</sup> : Magazinul de cadouri TheGift.ro - Magazin de cadouriSunt persoane care spun ca metoda cu ultrasunete functioneaza, dar sunt si persoane care spun ca e o mare pacaleala. Daca nu functioneaza, cunoasteti voi alte metode portabile de a scapa de sugatorii de sange? Quote
Lozls2 Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Incearc? s? iti faci un du?Eventual poti incerca: 1 Quote
zippy Posted May 2, 2013 Report Posted May 2, 2013 Iti recomand Acty Patch plasturi impotriva tantarilorSi mai stiu ca tantarii nu suporta fumul deci poti sa fumezi la greu. In prostiile cu ultrasunete nu cred ..Stiu cum e Quote
Play4Fun01 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 (edited) Vezi ca sunt la faramacie ceva bratari anti tantari, la vreo 8-10 lei. Habar nu am daca functioneaza sau nu, sincer. Mi-am luat si eu una acu vreo 2-3 ani, dar inca e nedesfacuta .Totusi am auzit de la unii ca cica ar fi bune Edited May 3, 2013 by Play4Fun01 //typo Quote
CristianRoflmao Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Luativa cacaturi dinalea de bagat in priza )0Cand eram un generala [..] la un profesor i-a murit baiatul fiindca a fost muscat de tantari si a luat nu stiu ce boala de la tantar si a decedat... deci aveti grija. Quote
PielesiOs Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 <-te-n plm, ca stau in oras cu sticky si ma sperii.(joke)@Nu te tunde vreo 3 ani, sa vezi ce-i sperii. Quote
Coco93 Posted May 3, 2013 Report Posted May 3, 2013 Cauta la farmacie Bugslock. E o bratara pe care o poti purta la mana, avand un miros placut de lamaie combinat cu lavanda.Eu o folosesc cand ma duc la pescuit si isi face treaba destul de bine. Quote