Jump to content
Eddie91

Gamemplay-uri vs youtube ads?

Recommended Posts

Posted

Sansele sunt destul de mici sa fie acceptat. Mai ales ca ei au o politica in care trebuie sa ai dinainte de a face cerere un numar semnificativ de video-uri uploadate la ei si un numar mare de vizualizari, plus multi subscriberi. Si trebuie urcate video-uri foarte des pentru a fi acceptat in program.

Good Luck!

Posted
Sansele sunt destul de mici sa fie acceptat. Mai ales ca ei au o politica in care trebuie sa ai dinainte de a face cerere un numar semnificativ de video-uri uploadate la ei si un numar mare de vizualizari, plus multi subscriberi. Si trebuie urcate video-uri foarte des pentru a fi acceptat in program.

Good Luck!

Aceelasi lucru il stiam si eu,insa el a zis ca de cand cu Youtube Romania s-au schimbat treburile.

Posted

s-au schimbat regulile, chiar aseara am obsevat si mi-am activat contul pentru monetizare, am avut de atunci peste 100 de vizualizari asta in vreo 10 ore, castigurile 0,09 $, probabil o sa ma imbogatesc :)) oricum regulile sput clare accepta doar clipurile create de tine gen ti-ai filmat pisica, nici macar daca ai o melodie pe fundal nu e bine !