Eddie91 Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Salut ! Vrea un amic sa-si faca un canal de youtube cu gameplay-uri la jocuri ( ex: "Call of Duty: Black Ops 2 GAMEPLAY" - Extended Footage Mission 1 - COD BO2 Official E3 2012 HD - YouTube ) ma tot contrazic cu el daca va fi sau nu acceptat ca si publisher sa poata insera reclame in video-uri ! Ce parere aveti ? Quote
Vlachs Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Teoretic ar putea, dar cred ca nu o sa il accepte ca simplu utilizator, daca ar fi un retailer sau ceva de genu, atunci cred ca sansele ar fi mai mari. Quote
HiDinjection Posted May 4, 2013 Report Posted May 4, 2013 Sansele sunt destul de mici sa fie acceptat. Mai ales ca ei au o politica in care trebuie sa ai dinainte de a face cerere un numar semnificativ de video-uri uploadate la ei si un numar mare de vizualizari, plus multi subscriberi. Si trebuie urcate video-uri foarte des pentru a fi acceptat in program.Good Luck! Quote
Eddie91 Posted May 4, 2013 Author Report Posted May 4, 2013 Sansele sunt destul de mici sa fie acceptat. Mai ales ca ei au o politica in care trebuie sa ai dinainte de a face cerere un numar semnificativ de video-uri uploadate la ei si un numar mare de vizualizari, plus multi subscriberi. Si trebuie urcate video-uri foarte des pentru a fi acceptat in program.Good Luck!Aceelasi lucru il stiam si eu,insa el a zis ca de cand cu Youtube Romania s-au schimbat treburile. Quote
stresulicy Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 s-au schimbat regulile, chiar aseara am obsevat si mi-am activat contul pentru monetizare, am avut de atunci peste 100 de vizualizari asta in vreo 10 ore, castigurile 0,09 $, probabil o sa ma imbogatesc oricum regulile sput clare accepta doar clipurile create de tine gen ti-ai filmat pisica, nici macar daca ai o melodie pe fundal nu e bine ! Quote