andrei98M Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 1.Metoda nu e gratuita ,trebuie sa faci ceva pentru acele likeuri/subscriberi/etc ,e sub4sub.2.Primesti destul de repede vizualizarile/etc.3.Hai sa incepem :a.Va puteti inregistra aici LikeNation.com - Get Free YouTube Subscribers by sub4sub sau puteti intra pe site-ul lor fara a ma adauga ca si referal(daca vrei sa ma ajuti bine daca nu iarasi bine)b.Confirmati contul pe email.c.Faceti vizualizari / like-uri/etc altora si va adaugati si voi contul de youtube/pagina de facebook/etcd.Dupa ce ai vizualizat clipuri /ai dat likeuri/etc vei primi puncte ,punctele le dai la schimb pentru vizualizari /etc, in functie de cat de multe puncte dai pe view/like/etc atat de repede le primesti.Sper ca v-am fost de folos!P.s:Mie mi se pare cel mai bun serviciu de acest fel din cate am incercat eu. Quote
andrei98M Posted May 5, 2013 Author Report Posted May 5, 2013 (edited) Nu stiu sa iti spun ,dar apar cam la cateva minute pagini noi de facebook/youtube/etc ,fata de alte site-uri am facut mai repede views.Eu recomand sa va faceti conturi pe cat mai multe siteuri de gen ca sa strangeti foarte repede views/subcriberi/etcPs:Daca pui sa cumperi subscribe cu 10 puncte ii faci imediat.... Edited May 5, 2013 by andrei98M Quote
Eddie91 Posted May 5, 2013 Report Posted May 5, 2013 Macros si iti faci milioane si milioane de fani mai ceva ca Fuego ! Quote
Wooziee Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Macros si iti faci milioane si milioane de fani mai ceva ca Fuego !Nu uita, acest site e dedicat continentului Basarabia. Quote
lutulik Posted May 6, 2013 Report Posted May 6, 2013 Am dat de 4 ori "like" ca sa mi se puna cele 9 puncte. In timpul asta lasam iMacros si strangeam 100 de puncte fara sa ating mouse-ul.Si mai are si XSS:Screenshot by Lightshot Quote
carter2408 Posted June 27, 2013 Report Posted June 27, 2013 Sunt tone de astfel de site-uri dar problema este ca nu primesti like inapoi .Cu aceasta primesti likeurile inapoi ? Quote