Jump to content
dancezar

[Easy]XSS challenge

Recommended Posts

• Active Members
Posted (edited)

Target:danyweb09.cuccfree.com/chall3.php

Proof:View image: xss chall

Daca nu aveti cont folositi formularul de inregistrare de pe http://danyweb09.cuccfree.com/register.php apoi mergeti pe Chall by Danyweb09 .

Solvers

-StrXt (prin pm)

-Sega(prin pm)

-m1dst1k

-Sweby

-Renegade(prin pm) am dat copy paste la nick ca sa fiu sigur ca nu te botez din nou:))

-xTremeSurfer

Challenge closed!

Felicitari tuturor solverilor

Rezolvare: Pentru cei care nu si-au dat seama rezolvarea era in cookies.Valoarea user din cookie atunci cand era afisata pe pagina nu era filtrata.Deci la user trebuia setat spre exemplu danyweb09<script>alert(1)</script> cu vreun tool gen FireBug sau Cookie editor in Chrome.

Scriptul v-a ramane acolo pentru cei care vor sa mai incerce

Edited by danyweb09
  • Active Members
Posted

@Regenerade nu are nici o legatura cu nici un input ascuns sau cu vreun parametru GET out ala l-am folosit ca sa nu mai scriu alta pagina logout asa ca am pus parametru $_GET['out'] verific daca este setat atunci te v-a deloga valoarea lui nu o folosesc nicaieri in sursa.Sweby a pus acolo <script>alert(1)</script> ca sa va deruteze pe voi(muhahahaha);) .

• Active Members
Posted

Tu nu ai inteles ca Sweby a pus la vrajeala acolo in url <script>alert("briose")</script> doar ca sa va induca pe voi in eroare nu este acolo xss-u

Posted (edited)

2ur2hp5.jpg

Arda-l jaru' de challenge,de la inceput am banuit ca e acolo dar mi-sa parut prea simplu si am cautat mai departe ca un cretin.

@danyweb09 - multumesc in legatura cu nick-ul in sectiunea solvers

Edited by Renegade