FiliBlox Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 (edited) In acest tutorial voi prezenta o metoda de pe HF prin care se arata cum poti da deface unui website wordpress.Atentie aceasta metoda nu functioneaza pe toate site-urile care contin platforma wordpress, o sa vedeti de ce, doar daca urmariti tutorialul.TUTORIAL :1. Intra pe acest site http://www.shodanhq.com/2. Creeazati un account, si activeaza-l.3. Logheaza-te pe site.4. Introdu in casuta de cautare:«wp-admin/install.php»5. Acum i-ti vor aparea cateva ip-uri de acest gen.6. Cauta o adresa buna dintre acele ip-uri si incearca sa arate ca aceasta pagina, si anume de instalare.7. Introdu datele si tot ceea ce i-ti mai cere platforma wordpress, si logheaza-te pe site in panoul de administrare.8. Dute la " THEME EDITOR " si cauta INDEX-ul in partea dreapta.9. Sterge codul care este afisat pe ecran si inlocuiestel cu pagina ta de deface.10. Daca ti-a placut tutorialul dai like.ACest tutorial nu este o demonstratie de performanta sau o lauda, prin acest tutorial doresc sa mai adaug cate o lectie noua membrilor RST.Tutorialul este facut de un user de pe HF si tradus de mine, special pentru RSTforums.Sper sa va fi de ajutor, este o metoda simpla, si sper ca a-ti inteles doar unde functioneaza, sa nu fiu batut la cap ca mie nu i-mi merge pe site-ul x. Edited May 19, 2013 by FiliBlox 3 Quote
em20346 Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 merge...pacat ca altii in loc sa faca bani, pun "javascript hacked by alex" Quote
mafia27 Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 merge...pacat ca altii in loc sa faca bani, pun "javascript hacked by alex"Adevarat este trist ca se intampla asa ceva...insa sunt curios cum faci bani cu o astfel de metoda? daca ai putea detalia.ca eu nu imi imaginez cum se poate face profit dintr-o astfel de chestie Quote
yoyois Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Adevarat este trist ca se intampla asa ceva...insa sunt curios cum faci bani cu o astfel de metoda? daca ai putea detalia.ca eu nu imi imaginez cum se poate face profit dintr-o astfel de chestie furt de date, vizite, clickuri, mailuri, raspandire de rats , stealers , keylogger etc.Metode sunt.Defaceul mi se pare o prostie (exceptand cazul in careeste folosit pe tinte mari pentru impact emotional) Quote
sandabot Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Pacat ca poti vedea doar cateva pagini , oricum nu cred ca poti sa le monetizezi pentru ca din cate am vazut sunt simple bloguri fara posturi. Quote
Axu Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 Imi cer scuze daca gresesc, dar nu cumva WP te pune mai intai sa faci conexiunea cu DB, abea apoi vine partea in care bagi informatiile alea din prt scr? Quote
gabybv Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 cel mai simplu modifici un sablon din tema cu un script upload de php si urci shellu,ori modifici 404.php:) Quote
adylazy Posted June 8, 2013 Report Posted June 8, 2013 unpic cam veche dar inca merge metodaSi o alta mai noua cunosti? Quote
EclipseFX Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 (edited) Site Hacked By EclipseFX ...Atat de usor...Site Hacked By EclipseFX Altul... Edited June 13, 2013 by EclipseFX Quote
EclipseFX Posted June 13, 2013 Report Posted June 13, 2013 Bravo esti hacer, acum poti sa te duci in pula mea."Hacer"?Cred ca ai spus-o ironic... Si ce e cu injuratura aia?Ce ti-am facut eu? Quote
hackerika Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Site Hacked By EclipseFX ...Atat de usor...Site Hacked By EclipseFX Altul...Sugi PULA! Ca daca te pun sa-mi spui care este prostia care da access ratatilor ca tine nici macar nu stii ( nu cred ca exista ratat care sa nu stie, mai putin tu )Site hacked by rahat?HACKED?Unde-i vulnerabilitatea?Ceea ce ai facut tu, nu te-ai folosit de o vulnerabilitate, ci de o prostie umana.Alti 2 prosti ca tine:hacked | Just another WordPress site.::Hacked By Damn it 3::. | Just another WordPress site Quote