ciuflea Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Am intrat in posesia unui zte f160 atlanta de la orange romania. Telefonul nu functioneaza decat in aceasta retea. Daca stie cineva vreo metode ceva sa il deblochez sa posteze aici. Va rog frumos fara comentarii aiurea. Va multumesc anticipat celor bine intentionati! Quote
daNNy.bv Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 cum pula mea vrei tu fara comentarii aiurea cand tu nici macar nu ai citit regulamentul?Astia ca tine merita banati dupa primu' post.Dute la alta masa ca nu e biserica aici! Quote
ciuflea Posted May 21, 2013 Author Report Posted May 21, 2013 Eu unu nu cred ca am vorbit urat cu tine. dar ma rog. eu am spus cine doreste sa ma ajute. daca citesti mai bine... Quote
SimeTrie95Online Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 El se refera la faptul ca ai putine posturi facute ca sa faci cerere este un numar de posturi care trebuie sa le faci... Succes Quote
Silviu Posted May 21, 2013 Report Posted May 21, 2013 Am intrat in posesia unui zte f160 atlanta de la orange romania. Telefonul nu functioneaza decat in aceasta retea. Daca stie cineva vreo metode ceva sa il deblochez sa posteze aici. Va rog frumos fara comentarii aiurea. Va multumesc anticipat celor bine intentionati!Free & Instant ZTE Unlock Code Calculator | Win Tech MobilesVarianta 2: Service Quote
ciuflea Posted May 22, 2013 Author Report Posted May 22, 2013 Free & Instant ZTE Unlock Code Calculator | Win Tech MobilesVarianta 2: ServiceIti Multumesc. Dar trebuie sa rezulte un cod de 16 caractere. nu de 12. am incercat. Quote
begood Posted May 22, 2013 Report Posted May 22, 2013 ban, MUIE celor care nu citesc regulamentul. Quote