Jump to content
laz

eXchangere de LR inchise = Arestari

Recommended Posts

treaba merge in continuare :)

https://wm-center.es (am vb la chat cu un agent, a zis ca sau mutat pe .es)

https://rchange.net (am vb cu agent pe chat, mi-a zis ca ei nu au treaba pentru ca sunt o companie din HK nu din US)

Buy, Sell, Exchange Liberty Reserve, Moneybookers, Paypal, Paxum, Perfect Money, Ukash, Paysafecard, Pecunix, Bitcoin (site rusesc, cred ca bun, nu stiu)

Link to comment
Share on other sites

OFF: As dori sa amintesc domnilor ce se lauda ca au furat si nu au fost prinsi sau ca au fost la bulau si tot nu s-au lasat de furat, ca o baza de date a RST-ului inca se afla la DIIdi.

ON: Ca sa verifice fiecare tranzactie si fiecare banut unul cate unul ar dura destul de mult. Eu zic ca vor verifica doar tranzactiile mari sau ca au ei un fel de tipar dupa care le verifica. Oricum, situatia celor care au facut tranzactii folosind bani necurati este delicata...

Link to comment
Share on other sites

Iaz ,

Astia care nu sunt iesiti prin lume? =)))) tiam mai zis ca nai tu vacanta cata puscarie am eu , asa ca vezi de treaba ta , nebunule iesi prin Mall , dai 2 ture si zici ca ai vizitat Ibiza , stai cuminte ca sunt plecat de 11 ani , va toarna pe voi astia mai slabi de inger si din Ro dar nu pe totii

Link to comment
Share on other sites

Singurii oameni care se lauda cu puscaria de parca ar fi terminat Oxford si Yale sunt tiganii. Asa ca, domnule tigan, nu pot decat sa iti doresc .. multa scoala.

Si vezi ca lumea e mica, nu stii cum te intalnesti cu cineva 'cunoscut'. :)

Link to comment
Share on other sites

Iaz ,

Astia care nu sunt iesiti prin lume? =)))) tiam mai zis ca nai tu vacanta cata puscarie am eu , asa ca vezi de treaba ta , nebunule iesi prin Mall , dai 2 ture si zici ca ai vizitat Ibiza , stai cuminte ca sunt plecat de 11 ani , va toarna pe voi astia mai slabi de inger si din Ro dar nu pe totii

ce ratat esti :))

pentru tine e o lauda asta, jegosule?

Link to comment
Share on other sites

Deja db-urile sunt in mainile celor de la FBI, iar acum se verica user cu user din db-ul de la lr si se face legatura cu tranzactiile din db-ul exchangerilor, unde sunt TOATE DATELE VOASTRE...

TRIST

http://www.wm-center.com

http://www.e-naira.com

http://www.ecardone.com

http://www.ebuygold.com

http://www.getemoney.com

http://www.epaymonster.com

http://www.instantgoldng.com

http://www.jtgold.com

http://www.goldnairaexchange.com

SuperChange - ?????????????? ????? Perfect Money, EgoPay, OKPAY, HD-Money, LiqPay, Pecunix, Z-Payment

Webmoney.co.nz

http://www.m-gold.com

http://www.goldmediator.com

Absolutexchange.eu - Leading European digital currency exchanger with the largest exchange list!

http://www.mewahgold.com

http://www.centregold.ca

http://www.electrumx.com

http://www.tukarduid.com

http://www.entelnova.com

http://www.tacoauthorized.com

http://www.intexchange.com

http://www.ukrnetmoney.com

http://www.wmirk.com

http://www.nigeriagoldexchanger.com

http://www.edealspot.com

http://www.duyduychanger.com

http://www.magnetic-exchange.com

http://www.moneyexchange.vn

http://www.abc-ex.net

http://www.nicciexchange.com

http://www.exhere.com

http://www.alertexchanger.com

http://www.velaexchange.com

http://www.goldexpay.com

Nu s-a specificat niciunde cum ca db-urile exchangerilor au fost compromise. Doar domenile, care sunt detinute de catre Verisign, care colaboreaza cu USA de acum cativa ani de cand cu renumitele articole de genul "From now on all your domains belong to us". De aici, pana a pune mana cei de la FBI pe db-urile unor exchangeri precum goldexpay care sunt hostati in cehia, sau wm-center care sunt hostati in rusia, este cale lunga.

Nu zic ca nu pot sa le ia prin metode "neortodoxe" cum banuiesc ca se intampla cu multe site-uri de genul, dar nimic oficial nu s-a specificat in legatura cu informatiile userilor fiind compromise. Multi exchanger s-au mutat pe alte tld-uri dupa a doua zi, wm-center s-a dus pe .es, xmlgold aveau deja pe .eu si asa mai departe cu multi.

In cel mai rau caz posibil, isi pot face o idee despre o anumita persoana, dar nicidecum sa se considere probe sau mai situ eu ce grav.

Daca insa, inca aveti dubi, si folositi in continuare exchangeri, ramaneti cu cei din Rusia , China, Taiwan, Pakistan, unde este foarte greu ca cei din USA sa le faca ceva ce v-ar putea afecta.

Link to comment
Share on other sites

Nu inteleg de ce bagati oameni ca "avaru" in seama. Este clar ca este tigan sau adora/spera sa fie intr-o buna zi. El cand vine la piranda si la mama tigan cea mare, lumea il priveste cu stima ca doar ce a venit de la "bulau".Lumea il respecta pentru ca desi are, el este avar, si isi doreste si mai mult. Nu conteaza ca o sa faca inca 20-30 ani de puscarie adunati, dar printre timpul acela, 1 an o sa o duca ca "imparatul".

Sunt niste animale foarte vorbarete, latra mai mereu.

Acum 2 saptamani, am RUGAT un ruginit sa mearga mai in fata pentru ca statea de vorba cu cel de la pompa dupa ce terminase de alimentat de ceva timp. Suparat a inceput sa se agite, cum e tipil tuturor oxidatilor, dovedind ca este stapan pe situatie.

Insa aceste animale se sperie foarte usor. A fost deajuns sa tipe sotia odata la el sa se miste mai repede, a mai latrat mai mult bombanind cate ceva, s-a urcat in masina si a plecat.

Uitati-va bine la avaru. Rasa lui este pe cale de disparitie, cel putin de la noi din tara, usor usor, emigreaza spre tarile calde, si vor disparea de la noi din tara.

De asemenea v-as sfatui, oricand aveti ocazia sa vanati un specimen de genul lui "avaru" sa nu mai stati pe ganduri. In viitor, un cap impanat din aceasta specia o savaloreze ceva.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...