Jump to content

Alin01

Active Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alin01

  1. Pentru chess : ce spui tu aici e o problema globala si nu poate avea o rezolvare usoara.Tin minte ca erau cativa profeti ai Sf-ului care spuneau ca intr-o zi lumea va fi dominata de tehnologie.Iar acest lucru se intampla sub ochii nostri : calculatoarele devin tot mai performante,iar la un moment dat vor depasi inteligenta umana,iar oamenii vor dori sa aiba senzori care nu-i au in mod natural (acces rapid la informatie - "implanturi in ochi",vedere infrarosu,ultravioleta etc). Ce poti tu sa faci e sa cauti solutii alternative (care te beneficiaza temporar) sau sa mergi in rand cu valul.
  2. Ai niste argumente in ceea ce spui,sau zici asa doar ca sa te afli in treaba?.Incep sa cred ca ai sub 16 ani.
  3. Sistemul romanesc e cam prost organizat si e plin de coruptie...iar asta ne trage in jos.Daca vrem sa fim o tara civilizata,ar trebui sa ne luam dupa nemti,ei avand cea mai puternica economie din europa.Deci din ce-am vazut pana acum,Klaus Iohannis ar fi cel mai bun candidat pentru presedintie.
  4. Este ilegala pirateria,dar in Suedia inca nu sunt reglementari pentru asa ceva.Asa cei care trag de acolo n-au ce sa pateasca.
  5. Asta seamana cu un topic facut la caterinca .Cand am vazut titlul am crezut ca risca sa moara sau ceva,da sa-si piarda vocea?.Big deal. Apropo,asta numesti tu muzica de calitate?.Sunt doar niste tigani borati care plagiaza ritmuri orientale.Nimic original in piesele lor.
  6. Alin01

    Cati ani ai?

    Implinesc 25 in anul acesta.
  7. Ii un om bun,dar ii lipseste creierul.Daca vrea sa faca manevre din astea trebuie sa actioneze mult mai subtil.
  8. Tu esti cam but asa-i?.Care parte din cuvantul conspiratie nu intelegi?.Cei care au lucrat acolo au semnat un contract de confidentialitate.Nu ma mai contrazi ca stiu ce spun.
  9. Nu,dar am vazut destule lucruri care pana atunci le-am crezut imposibile.Si-apoi povestea respectiva are destule semne de intrebare.
  10. Democratia e valabila numai in cadrul societatii normale.Cand vorbesti de servicii secrete,masoni etcetera deja dispar aceste reguli.Ei isi permit sa faca orice si nu raspund in fata legii. Un exemplu bun e cu experimentul din Philadelphia,atunci cand au facut un vapor sa dispara.Cel care a vrut sa-i demascheze in fata presei,a fost asasinat in conditii misterioase.Coincidenta?.nu prea cred.
  11. Asta de-acum e o chestiune de siguranta nationala.Normal ar trebui sa se ocupe S.R.I.-ul de ei.
  12. Trage de pe un site dintr-o tara in care pirateria nu-i ilegala.Daca nu ma insel exista cateva de acest gen.
  13. https://rstforums.com/forum/59818-regulamentul-forumului-ro.rst Bai baiatule,tu vezi ce scrie aici la regula numarul 1?.Fara atac la persoana sau instigare.Daca ai invatat putina informatica de-acum gata te crezi zeu?.Asta poate s-o faca oricine care toceste.Nu esti tu Albert Einstein ca sa cunosti adevarul absolut. Inteligenta se bazeaza pe capacitatea de a vedea mai bine realitatea...iar pentru insulte nejustificate ti se pot cere daune morale.
  14. Vrei sa facem niste teste IQ ca sa vedem care-i mai prost dintre noi doi?.Daca m-ai intalni face to face n-ai mai comenta asa.Si mai lasa aerul asta de zeu ca nu esti tu buricul pamantului.
  15. Treaba pare suspecta din urmatoarele motive : 1.) daca era ceva serios era facut intr-o sectiune importanta,nu la Offtopic zone ; 2.) cel care a creeat topicul nu pare sa aiba grad mare aici (doar daca nu-i undercover). Deci nu stiu ce sa zic.
  16. Este vorba de lucruri de nivel mediu dar care trebuie stiute bine.Nu cerem imposibilul.
  17. Cautam colaboratori pentru un forum de gaming.Ne intereseaza persoane care se pricep foarte bine la partea tehnica si php.Rasplata este recompensa materiala sau grad inalt la alegere. Pentru idiul de contact imi puteti trimite pm.
  18. Alin01

    Chitara

    Pana in prezent s-a cam epuizat liniile melodice,asa ca-i foarte greu sa vii cu ceva original si placut la public,iar cand spun asta nu ma refer la genuri comerciale.Daca el se poate relaxa invatand meserii,atunci foarte bine.
  19. Alin01

    Chitara

    Daca vrei sa-ti faci o formatie iti pierzi timpul : rockul e mort de prin 2006 iar industria muzicii a devenit un domeniu fara viitor : acum majoritatea s-au bagat pe gaming.
  20. Ok,atunci posteaza toate topicurile in care zici ca ai fost injurat/insultat etc fara motiv si o sa decida juriul cine este vinovat sau nu. Aici ai dreptate.No comment.
  21. https://rstforums.com/forum/77598-pr...rst#post498861 Daca esti injurat,insultat sau hartuit fara sa provoci cu nimica,atunci da se cheama auto-aparare.Da nu mai raspunde taios doar ca un reply nu este conform asteptarilor tale. Poate ca omu avea chef de caterinca,poate ca era obosit...poate c-a luat o doza de has care-i afecteaza judecata,is 100 de variante.Si-apoi nu toti sunt oameni culti sau bine educati. Daca tu te-ai luat de maicasa in acel topic,sper ca nu te-ai asteptat sa te pupe.
  22. In general pe net ai mai multe sanse de castig decat in viata reala.Cum sunt putine locuri de munca in Romania,trebuie sa fii foarte bun in acel domeniu sau sa ai pile.Iar odata angajat,esti obligat sa iei lucrurile in serios. Daca vrei castiguri bune,invata informatica.
  23. Vorbesti din propria experienta?.
  24. EAdrian : dap,si asta-i o idee buna.Cei care sunt prea prosti ii putem vinde la chinezi pe post de mancare.La cati maidanezi avem noi,ar putea salva economia . Plus ca cei care au abilitati speciale ar putea fi vanduti ca animale de companie,garda de corp sau agent de politie.
  25. E evident ca asta-i o problema complicata,care implica efecte secundare nedorite.Cea mai buna solutie ar fi ca ei sa fie cumparati de niste straini care isi permit sa-i intretina,sau sa primim niste fonduri europene pentru centre de adapost. Oricum,tara arde si baba se piaptana.Noi in loc sa facem proteste ca avem salarii mici si niste legi de cacat,ne doare capul pentru niste patrupezi.
×
×
  • Create New...