Jump to content
CODEX

30$ pe zi cu Pinterest si Adsense

Recommended Posts

Salutare , nu am mai scris de ceva vreme . Azi o sa va scriu despre cum sa faci bani online cu Pinterest . Acesta metoda este foarte simpla si nu necesita followeri sau sa faceti ceva "BlackHat" pentru a face bani. Am incercat acesta metoda si va spun ca, mie cel putin mi-a functionat .

Tineti minte : Metodele de a face bani online, pe care le scriu pe acest blog, pot ca la unii sa functioneze , iar la unii sa nu functioneze. Totul depinde de tine, de determinarea ta de a face bani, de implicarea in proiect . Daca nu ai reusit pana acum citeste acest articol inainte de orice.

Sa trecem la fapte .

In primul rand instalati Mozilla addon "Pinterest Right-Click" sau echivalentul la Chrome, in functie de ce browser folositi . Acest addon va ajuta sa puneti mai usor imaginile pe Pinterest direct de pe siteul dvs.

Apoi deschideti un cont pe Pinterest, folosind un profil de femeie , 80% din utilizatorii Pinterestului fiind femei. Profilul tau trebuie sa fie legitim asa ca va sugerez sa faceti 10 Boarduri frumos structurate cu orice vreti dvs. Cel mai usor este sa va uitati aici :

  repinly.com/popular_pinners.aspx

si sa le copiati boardurile .

Bun , dupa ce am terminat cu completarea profilului 100% , mai departe ne ducem pe nisa "retete" . De ce retete ? Este una din cele mai cautate nise de pe pinterest , si ce-i mai important ca lumea va da click pe imagine, si se va redirectiona pe siteul tau pentru a vedea reteta completa . Alte nise ca de exemplu animale , imagini cu locuri frumoase, alte tipuri de poze care nu au o continuare sa zic asa, nu va atrage atentia publicului .

Acum tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi sectiunea " Populara " a pinterestului si sa gasesti niste retete. Click pe poza pentru a vizita siteul sursa . Site-ul va fi targetul nostru de unde vom copia retetele .

Urmatorul pas, cream un simplu website , unde vom copia retele si le vom pune pe siteul nostru .

Siteul trebuie sa aiba un design care sa faciliteze reclamele Adsense , puteti folosi o tema predefinata pentru Google Adsense . Daca nu aveti un cont Adsense , va creati unul .

Dupa ce avem continutul pe site , va trebuie sa dam Pin la imaginile de pe site , in sectiunile de maxim interes de pe Pinterest. Deasemenea pentru a fi si mai usor , puteti intra intr-o comunitate de pe Pinterest.

Niste boarduri de nisa cu care puteti incepe :


pinterest.com/naglemarie/delicious-desserts/

pinterest.com/doorite579/my-pinterest-cookbook/

pinterest.com/doorite579/liquid-refreshments/

pinterest.com/patesmichael/food/

Acum doar dati Pin la imagini in Boardurile create . La descriere puteti pune ceva de genu : "Numele mancarii , reteta " , " Click pentru reteta " . Si vei avea sute de vizitatori pe site .

Don't be stupid, nu spama , vei face bani si fara sa exagerezi cu imaginile .

Link to comment
Share on other sites

Tutorialul prezinta mai de graba o metoda de a aduce trafic pe site-ul propriu. Metode similare de teasing gasiti deja pe Facebook (bancuri scrise pe jumatate + link catre un site) sau, de ce nu, pe yoda.ro (titlu incendiar + link).

Ar fi bine sa schimbati nisa, daca veti folosi toti doar retete, se va satura in curand si nu veti face niciunul nimic.

@CODEX, felicitari pentru tutorial! Sper ca nu retetele sunt nisa ta principala, ai putea sa te sabotezi singur aducandu-ti concurenta. :)

Link to comment
Share on other sites

si cum propui sa fne facem cont pe adsense daca nu avem un site populat pana sa fim acceptati?

este destul de multa munca pana reusesti sa fii acceptat de adsense..

sau cumperi un cont adsense, sau platesti pe ceinva [eu] sa ti-l activeze in 24 h.

Sau, si mai usor si simplu iti pui wprobot pe stie sa faca posturi din 1h in 1h si dupa 72h faci cerere :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...