daatdraqq Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Speculati enorm de mult ..."Enorm" e de ajuns . Quote
Cryo Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 speram sa nu fie un membru vechi, sry daatdraaq Quote
neox Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 Vor sa dea jos tot, se folosesc de acuzatii inutile care sunt false la randu lor. Au dat jos LR , pentru ca dupa parerea mea nu aveau acces la log-uri si la cine/cui trimitea bani. Cat de curand, parerea mea va aparea iarasi LR, dar va fi controlat de unii din „ei„ . Mai pe romaneste, dupa parerea mea. Va aparea internetu cenzurat sau ce vb eu, internetu cenzurat e in plina desfasurare. Daca crede cineva ca am aberat, imi pare rau. Aceasta este parerea mea.LR a fost demult supravegheata asta a pus capac la toate si ca urmare inchiderea LR https://rstforums.com/forum/69079-jaful-secolului-21-la-bancomate-45mil.rst#post446661Toti bani ia spalat prin LR @romanu: Cel mai probabil nu sunt abera?ii, de?i s? vedem ?i reversul medaliei, gen cam ce sp?lare de bani se f?cea pe LR.Da ai dreptate Quote
tromfil Posted June 7, 2013 Author Report Posted June 7, 2013 @Cryo: Normal. Nu ajut? cu nimic c? ?i-ai dat seama c? habar n-ai s? scrii, dar faci mi?to pe tema asta. Ab?ine-te.Ce-mi mai plac oamenii care au informa?ii, dar tot se scap? cu likeuri sau comentarii încât s? par? de?tep?i, dar nu au voie s? spun? nimic, c? le comenteaz? ?efu. trecem peste.Revenind la informa?iile publice despre toat? mascarada asta. Cumva v?d ?i alt? situa?ie. Posibil ca toat? lumea s? investeasc? mai mult în Pentesting ?i IT. Deci pute?i sta lini?ti?i în privin?a faptului c? nu vor exista locuri de munc?. Bine pl?tite. Ideea este s? fi?i corec?i.Opinia ApTI privind proiectul de decizie ANCOM referitoare la securitatea re?elelor ?i serviciilor de comunica?ii electronice | Asocia?ia pentru Tehnologie ?i InternetO s? fie bine! Quote
j1ll2013 Posted June 7, 2013 Report Posted June 7, 2013 (edited) cica a fost targul bookfest de carte. centrul de resurse deschise a sri e editat o noua carte, in care un capitol special ii este dedicat spionajului informatic.e deja oficiala treaba vad. internetul o sa fie 100 % controlat. vai de neamul asta care a fost tradat de elite. Edited June 7, 2013 by j1ll2013 Quote