Jump to content
eXs

Cursuri ospatar

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu nevoie de niste cursuri de ospatar in format pdf sau ceva sa citesc...re preferabil il limba romana , nu stiu daca exista asa ceva pe internet am cautat dar rezultate mai nimic daca are cinveva prin calculator sau stie un site de unde pot citi cate ceva.. rog seriozitate si va rog sa va abtineti de la off.

• Active Members
Posted (edited)

Pai explica-mi ce ai putea invata dintr-un pdf despre meseria asta ca nu inteleg. Zi-mi ce te astepti sa gasesti. Explica-mi te rog.

Ti se pare cumva ca-i vreo meserie ca programator? Ca... mai stiu eu ce... profesor? Sa iti trebuiasca teorie pe care sa o pui in practica? Este o meserie practica asta, deci o inveti numai facand practica. Daca vroiai sa fii femeie de serviciu cereai pdf-uri cum se da cu matura?

Nu stii ce vrei sa ceri si tot tu esti cu gura mare.

http://fisierulmeu.ro/647CF44Z9TPK/CURS-Ospatar-pdf.html

Cam cat de mult ai cautat?

Edited by SynTAX
Posted

@eXs da-mi PM cu mai multe detalii despre tine si in cazul in care esti din Bucuresti poate te trimit in weekend la un restaurant sa muncesti.

Posted

Eventual la ospatar mai poti adauga barman. Cele doua in combinatie, ar aduce un venit mai bun, decat ospatar si atat. Cel putin parerea mea din cate vad. Si ajuta mai ales daca esti la un restaurant cu bar. Nu te limita niciodata decat la un singur lucru pe care poti sa il faci. Cauta pe BitTorrent "The Art of Drink - Bar Essentials". Spor la lucru!